nostalgi

Alltså, jag tror jag förgås. Jag vet var jag vill bo; Santa Barbara. Har redan varit där typ 3 ggr som liten, men ååå vad jag vill tillbaka! Shit alltså. Jag MÅSTE dit. Alltså, om jag inte bor där som vuxen, så ska jag fanemej dit på semester varje år. JÄVLA SKITHELVETE, varför släppte jag det? Nu sitter jag i tråkiga Sverige och tjurar. Inte fan blir det bättre av att se på Svenska Hollywoodfruar och längta tillbaka. Nejnej. GAAAAH. Nu jävlar ska jag ha bra betyg, läsa på college och sen gifta mig med den perfekte mannen..
Jag skiter i om 51.2% av invånarna vill ha lagligt marijuanabruk. Extremt sur på det men jag vill ändå bara dit dit dit dit!!


"i'm all finished writing the third album"

http://beyondrace.com/articles/features/2306-miles-benjamin-anthony-robinson

http://www.boston.com/ae/music/articles/2008/09/27/his_name_is_big_and_so_is_his_potential/?page=2

Hallå, varför känner inte fler till detta musiksnille??!!!


Han är ju bara så JÄVLA SJUKT JÄVLA BRA!

yeah I'm sorry I turned out bad

Hej. Har inget att göra, förutom fysik då. Funderar på att äta clementiner i brist på annat att göra. Vet ni vad det kallas? Ett överslagsbeteende. Nu vet ni! För att undvika sådana beteenden är det bra att ha en hobby. Som jag typ inte har. Eller jag har flera intressen men inget som jag typ brinner så mycket för att jag sätter mig framför det och gör det varje dag efter skolan eller hela min lediga tid. Nej, det skulle väl vara Facebook men det är ju inte så himla kul. Mitt mål är ju typ att inte vara inne så mycket på Facebook. Har inte lyckats, men än är det några veckor kvar på hösten. Fett najs att det är november imorgon. HERREGUD vad tiden har gått fort. Sanslöst galet. Snart har jag gått halva gymnasiet utan i princip någon ansträngning alls. Haha, skojade bara men visst känns det så.

Längtar tillbaka till barndomen, men man blir ju snyggare med åren. Så,, nae. Men kanske lite. lite. lite. lite.

För att han är snyggast helt enkelt. Sjukt.

and a swelling rage/ braking me down started years ago, building me up started 2 sec ago.

Tjena. Har inte gjort någoonting idag, förutom att organisera lite papper och foton i datorn. Nice.. Tänker fortsätta med det+musik. Sen fysik, jag lovar.

kvällens gillaklick

  • har en blåsa på pekfingret efter att jag sprayade Ylvas hår gult igårkväll (seriöst, vem sjutton får blåsor av en sprayflaska? Helt stört ju..) som gör satans ont
  • har träningsvärk som in i helsike, värre än igår
  • bredbandet dampar sönder

hjärtat pumpar av nitroglycerin!

Tjatja, jag ska ta vara på dagen, vara här och nu och inte blicka tillbaka på dåtiden eller blicka framåt på framtiden. Idag ska jag fokusera på mig själv och mitt liv. Så det så. Inte hålla på och larva mig och tro att jag inte pallar något. Jag ska göra ALLT idag. HA!

jag ska dansa fastän hjärtat brister

jag gömde mina drömmer precis där din axel blir till hals.


Jag har alla möjligheter i världen.

I am one of the world's owners. And what do I do? Ser på teve. Eller stavas det TV? Tycker teve är finare för det bryter inte meningarna lika mycket som när det är stora boktstäver. Hm.. Jag borde göra något. Fast jag vet inte vad. Jag har ett ton med läxor och prov till efter lovet, men är inte så pepp. Kanske stå på händer ett tag till och sen tar jag tag i engelskaredovisningen så jag har den gjord. Sen ska jag sminka Ylva till Rosalie från Twilight, får se hur det blir!?


Truly disgusting

Hej, jag tycker om att titta på Bear Grylls' Extreme Survival. Det är braa!

cause everytime i take a look our eyes meet

Hej, har åkt till skolan en sväng idag, för att gå på en föreläsning om matematik med Maria. Lite halvvärt sådär, men jag fick ju hem fysikböckerna i alla fall! Väl hemma tog jag en kort jogg för första gången på nästan tre veckor. Är hemsk. Gick okej, men det var jobbigare än förut. Nu är det skönt dock! Har även massa träningsvärk i axlar och ben för att jag stod på händer ganska mycket mot min sovrumsdörr igår, sisådär 100 ggr eller så.. NAJS! Skall fortsättas. För det är så sjukt kul.

eye to eye, thigh to thigh

But still I, yes you know, I..I..I..
I would do it
Push the button
Pull the trigger
Climb a mountain
Jump off a cliff
Cause you know baby I love you love you
A little bit


Lykke Li är cool.

this is the end of a lonely night

sometimes it's to easy to jump to conclusions, sometimes you might be right, and sometimes you'll be wrong. But don't ever draw a conclusion about me cause I'm gonna effin kill ya.

-gangsta


Nej, nu ska jag sova. Ska upp tidigt imorn och träffa Maria, en av fem eller nåt i klassen som ska gå på föreläsningen om matemaktik, greeeat...!


I wanna feel love, I wanna feel my heart beating.

when you're young and the dust gets in your eyes


Snälla tomten, ge mig Topshop i julklapp!

high on life

Tjaaa. Härlig dag, NOT! Först hade vi matteprov, gick väl ok förutom sista frågan som var bautasvår.. Hmm. Och sen gick vi lite på stan innan lite mat i matsalen och sen en föreläsning om Sömn och Stress. Tråååkigt. Och sen mat, okej. Kände av värsta blick-triangeln där med Ebba och diverse andra i samma triangelformation, hahahahahahhaa. Sen en föreläsning om projektarbetet. Gud så kul, nooooot! För det första hade jag GÖRont i magen på grund av att mitt skärp satt åt för hårt, för det andra var det bara sjukt tråkigt. Alltså, aldrig mer det där med ett skärp som sitter åt för mycket, kände mig jättesjuk och fick typ feber och kallsvettningar då och då vid stressade tillfällen under föreläsningen. Jäkla helvete. Efter den hade jag fått nog, så jag sket i Ung I EU-föreläsningen på slutet och åkte hem med Ebba och Eleonor istället. VÄÄÄRT. Läste horoskop på bussen, och tydligen ska en bekant ta kontakt med mig och vilja träffas. Tydligen ska det bli en mysko stämning då också. Ebba kom med ett YTTERST olämpligt förslag. NONONO..

Ok, blev lite pladdrigt det här men vi kan väl tänka att det är för min egen skull, att jag ska kunna se tillbaka på den här dagen i framtiden och vara tacksam? =)

still you tell me why, still you tell me why

Hej.. TRÅKIG DAG IDAG! Hade först Biologi, helt okej. Sen hade vi svenska. Pratade om Candide och fick tillbaka en engelskauppsats och svenskaprovet på Renässansen. Fick högsta betyg på båda! Helt otroligt. Särskilt uppsatsen tyckte jag var dålig, men tydligen inte enligt B-b-b-b-bennie.. Tjoho! Sen hade vi god lunch, och efter det skulle vi haft franskaredovisning om inte Carro hade låtsats vara sjuk och vi sluppit. Tur det, annars hade det gått ganska dåligt tror jag. Skönt i alla fall. Satte mig nyss med lite mellis och matteboken, men har fastnat. Kul va?

It's har to turn an anchor upside down

Yeah i'm sorry it turned out bad
Kid i'm sorry it turned out bda
Yea i'm sorry that i turned out bad.

A hum a whip whip ae.

MBAR!

Gaah, har franskaredovisning idag. Så nu vet ni varför jag inte uppdaterar sen. För att jag är död. För att min franskalärare begått ett hemskt brott.

Hejdå!111

i don't believe in god, i don't believe in love

Nej. Nu jävlar i havet ska jag göra franska. Maintenant maintenant maintenant. Jag kommer att DÖ imorgon.

less is more

Hej, måste göra franska men mååååste bara visa min senaste craving: Parfymen less is more från Make up Store. Luktar ananas, sjuuuukt gott!

Blir din för 395 kr!

I don't wanna lose your love tonight

Franskan går åt helvete! Hittar ingenting! Nae, nu ska jag snart till skolan.


Och så en sjukt ful dagens.. Övre del : HM, undre : gina

did you hear my heart beating last night?

Hej. Har sovmorgon, jätteskönt. Ska förbereda min franskaredovisning till på tisdag. Har matteprov på torsdag. Good news: pappa säger att jag verkar ha fattat det där med derivator nu. Bra säger jag och hoppas att det visar sig på provet!

come on you preachers!

Skulle kunna sitta hela natten och stalka folk. Och bara tänka. Men jag ska nog gå och konfrontera Gus lite (tog bort mig som facebookvän!?, vafan? =()  Och sen sova..SKÖÖÖNT.

TRött tjej

Gaah, har gjort högskoleprov! Tyckte det var sjukt mysigt. Skulle ha dött om jag inte hade haft Ebba på samma våningsplan, i samma lokal som jag. Att vara ensam på en befolkad plats utan att ha nån att äta, snacka eller hänga med skulle vart en jävla mardröm. Haha..  Sista delprovet om svenska texter var jobbigast, i alla fall den om aktier. Läste bara halva och gissade sen ;) Katching..


Men nu, nu har ju facit släppts så jag ska kontrollera svaren!! SPÄNNANDEEE.

Your hands in my pockets


I wanna feel the heat burning, burning around me.

Så himla fin låt. Och så känner jag igen mig rätt så mycket, väldigt otippat (not..)

comb your lips and wet your hair, as if you even care

Baby, why don't you come back.
You can't escape the sand.
Love is  a feeling you might not find with murder on your mind
.

Jag ÄLSKAR MBAR.

i love you i love you i love youuu

Hej, språkprovet gick nog bra det, får vi hoppas. Får se om jag har gjort några slarvfel sen. Har även gjort matte, tjötat i fikarummet med mina underbara kompisar och ätit och tjötat lite mer. Bra fredag!

Imorgon är det högskoleprov! SPÄNNANDE!! Men synd att vi måste gå upp lika tidigt som på vardagar. Buhu.

Nu ska jag se Gossip Girl och sen göra matte. ÄR döhungrig förresten. Ska ta en hälsosam macka.

I will never have a heart of stone

Hej, har styrketränat och sett Vampire Diaries. Chillbill. Äntligen börjar jag känna mig mer motiverad till träning. Fast det är ju jobbigt att det är så kallt ute. Håller ju på att bli förkyld och så så det är nog inte så bra att utsätta sig så mycket. Imorgon är det fredag och jag är sååå glad för det. På lördag är det högskoleprov. Sjukt spännande, även om det känns som att en värdefull dag går bort.

Si j'avais eu de l'argent, je t'aurais gagné.

Tjatja. Helt yr i skallen av franska verb. Positivt är dock att jag verkar kunna det. Innan jag kastar mig i soffan för att titta på Vampire Diaries ska jag även göra glosor och kolla texten i boken (SÄMSTA, SÄMSTA sysslan någonsin)..

Förresten, har jag börjat få jäkligt långt hår nu. JÄKLIGT LÅNGT. Helt ohanterbart, och därför fult.. Så jag ska klippa mig snart. Ska försöka fixa en tid fort som fasiken.. För jag orkar inte längre haha.. Men oroa er inte, jag ska inte skaffa kort hår. Bara så att hästsvansen inte halkar ner av all tyngd. Haha. Det är faktiskt sant.

get up get well meet me here in hell

Tjatja..  Har haft en riktig heldag i skolan. Först matte 0810, sen 2 timmars hål med pluggpluggplugg, sen två timmar fysik med lunch insprängt och sen en biologilektion då jag redovisade om får. Askul, verkligen. Sen ville Ylva att jag skulle gå till stan och köpa graffitinagellack till henne. Letade röven av mig men hittade inget. Däremot hittade jag ett riktigt tjusigt silvernagellack till mig själv.

Nu är jag dock SKITTRÖTT. Ska fortsätta med mina franska verb.

Never escaping the sun!

Hej.. Idag har varit fuuullt upp. Hade först sovmorgon (tur det, annars skulle jag dött!), sen biologi, svenska, mat, franska.. Sen åkte vi till Vreta Lantbruksgymnasiet och kollade på äckliga grisar och kor och får och hästar. Jag blev nästan uppäten av en kalv. I alla fall så luktade vi hemskt mycket ladugård. Freesch, med tanke på att vi hade en timme fritid mellan det att vi kom tillbaka till stan och skulle ha Shakespearekväll med engelskan+alla föräldrar för att dra in pengar till vår kommande Londonresa i maj (!!!!JAAAAA). Så jag och Hanna hann inte duscha så vi åt på Tacobar liksom alla andra killar i klassen.. Så vi var åtminstone inte ensamma om att lukta gris, hehe. Sen hade vi Shakespearekväll.. Otroligt nog skämde inte mamma ut mig!

Haha, Pappas kommentar i bilen på väg hem:
-Visste du att M****** i din klass mamma sjunger i min kör och att M****** spelar valthorn i Gustavs orkester?

Jag- Jaså?

Daah, det listade jag ut för ett år sen.. Seeg..(!)

väger lyckan i livet verkligen upp sorgen i livet?

Hej. Ligger jä ligt mycket efter i matten.. Franskan däremot har jag rätt så bra koll på. Så därför pluggar jag inför matteprovet på derivator till nästa tisdag! Känns som om det var en evighet sen vi jobbade med logaritmer, så nu har jag glömt bort allt igen. Suck. Men; jag är en modern, smart kvinna och jag ska vara en sådan idag också. Så hejdå! Hade tänkt ta en springtur också men det är ju så trist väder ute, och så har jag ont i knäna.. buhu.

lovechatting struck spotify last night

Hej. Har sovit gott inatt. Har sovmorgon nu, men kan inte slappa för jag ska iväg och hjälpa Ebba med franskan. Och förhoppningsvis hinner jag få med lite skvaller därimellan..

Pusspuss!

love is nice when not exposed

losing 4 winners.. Lyssna på http://www.myspace.com/milesbenjaminanthonyrobinson

MBAR


Du äger.. FETT!

i said shoot me if you really hate me and then he shot me in the head

Where are you Pablo?


Ok. Har kört bil och gör framsteg.. Körde i 30 idag! Iii läskigt.

I wanna figure you out cause i can't get you out of my head

and you are ugly and weird and I really don't know if I care about you.. I'm weird too so probably we wouldn't fit together that well either.. and maybe we don't like eachother that much..


I think we're superstars..

watch things on the vcrs and talk about big love


Har jag sagt att jag är besatt av Rob Pattinson?

I wanna feel love, yeah i wanna feel love!

Ohhhhooooooooo- Körde på en långpromenix med Ebba idag också och pratade om veckan. Kul att ses, för enda gångerna vi ses under veckorna är då vi stöter på varandra i skolan och åker buss på måndag, torsdag och fredag.. (ibland inte ens det...)

jag gräver min grav för dig

Hej, fint väder idag.. Dock svinkallt. Tyvärr måste jag städa och plugga :(.. Det är bara att köra då.
Ω=resistans..

R=U/I

Så ni vet..

Vill inte överleva er,

Släktträff

Losing my fuckin edge over here.

Hej. Den här veckan har varit supersnabb och superonödig. Vill ha sommar eller jullov eller nåt. Men inte fredag för i helvete.

Går det att va snyggare? Haha, inse ironin bara.

you're kinda ugly actually..

Hej.. Är helslut! Har haft sex och samlevnad idag igen i skolan och diskussioner och skit.. Höll på att dö där ett tag pryd som jag är... Haha. Aja, nu är det över. Tills nästa temadag om två veckor då det tydligen ska vara samma tema! Wihooo. Nae, jag tror det räcker nu.

Sen hade jag fysikprov.. Gick väl ok. Tror jag får G. Sista frågan gick ju kanske inte som den skulle.. Efter det gick jag till bibblan och pluggade innan jag gick till bion för att hämta ut biljetter. Tyvärr skulle dem inte visa den filmen i LKPG.. Så jag gick till bussen, missade den och gick till bokaffären bredvid.. Hittade Twilight på DVD för 99 spänn så tänkte; Vafan.. Väl använda pengar.. Och  Alice i Underlandet som Callis vill ha. Så den får han i julklapp av mig ;).. Fick sen skjuts hem av pappa så det var värt alltihop. Är helslut nu och kollar på femte avsnittet av Gossip Girl.

She's got sunset on her breath

Hej, har löst en fysikuppgift nu och hör kugghjulen knaka.. Ska nu lösa fler uppgifter.

"*'*Pow! Right in the kisser!*.* "

För jag hoppas med hela mitt hjärta att du gillar mig också.

I wanna know what I'm thinking, what I'm feeling.

det är synd om mig.

För ett par dagar sen avslöjade Ylva, syster min att hennes kompisar tyckte synd om mig. Ja, jag har tre syskon, varav en underbar syster, två fina bröder (alla kan dock få jobbiga infall) och två jobbiga föräldrar. Jag har ett eget rum, kläder och får privat läxhjälp av pappa. Jag har kompisar och går på en bra skola med bra lärare och har en grymt bra klass. Jag har även en bra fysiklärare och har fysikprov imorgon. Det kommer fan inte gå bra, men är det synd om mig?

Svar: Ja, det är synd om mig.

Jag har vatten, mat ett tryggt hem och allt annat som en annan skulle kunna döda för. Och så tycker de synd om mig? Ja, det är klart.

can't wait for you anymore

Hej, förlåt för uppehåll men nu är det fullt ös på fysiken. Idag hade vi typ sexualkunskapsdag idag, bla en undersökning i klassen med typ apparater med knappar som man svarade med.. Kul att se statistiken även om man kanske inte ville veta allt.. Hm-hm-hm.....

Fysik var det ja......hejdå.

Elle est trés belle.

Hej. Kom hem efter en tråkig dag i skolan och såg att jag fått mitt första nummer av ELLE! Så gissa vad jag gjort senaste timman? Jo, kollat igenom 300 sidor fashion. Såg även en träningsartikel och blev mycket inspirerad så jag ska nog ut och träna sen i det fina vädret om det inte blir för mörkt. Ska göra lite fysik innan bara.

för dig ska jag göra det tusen gånger om


Så sjukt bra.

bagarn

Hej. sitter i köket och fixar lasagne samtidigt som jag letar upp en låt på min spotifylista. Hmm. Lyssnade på den igår men nu hittar jag den inte! Kan vara den jag lyssnar på nu men jag vet inte. Äter salt och vinägerchips också. Sjukt goda. Har varit på en 2h 10 min lång promenada med Ebbaaa. Askul och skönt för det var fint väder idag också. Vi ska gå imorn på sovmorgonen med. Hehehe... Hon kom med ett litet avslöjande också.. En gång när hon var på slagsmålsklubben hade hon tydligen sagt till en kille i min klass att jag tyckte att en annan kille i min klass ser ut som en bagare. Och sen hade hon sagt att det var extra kul pga hans efternamn som börjar på Bengt-nånting... hahaha. Lite random sådär. Jaja. Kul ändå trots att hon skämde ut mig! gaah.

Varför är du så grön för?

a dream

Har sovit som en stock i 10 timmar och det var underbaart! Drömde riktigt bra också. Och hann avsluta den! Vanligtvis brukar man ju itne få göra det. För att man blir väckt och så.. hahaha.
Jag hoppas att vädret blir fint idag igen, trots att det är lite mulet. Det var satans fint igår! Helt otroligt vackert.

everybody wants to but you

Hej! Mamma tjatade vid ett-tiden om att jag skulle ut i det fina vädret vilket jag iof gick med på. Hon fortsatte dock tjata så sen när hon åkte iväg gick jag och Ylva till affären och köpte godis och sen gick jag i två timmar (!) med Ebba och bara snackade. Trevligt! Åt typ fyra äpplen också som vi pallade så nu är jag skiiiiiitmätt. När vi kom fick Ebba jättebråttom och mamma och hennes mamma var typ skitoroliga bara för att jag inte svarade i telefonen. Haha. Men det var kul ändå!! Soligt som en gris.

Half/Half


Topshop

Det här skulle inte vara helt fel nästa sommar! Älskar kombon gult+nudes/grått, älskar och har alltid gjort.

Music is the only thing we have in common

Sitter framför datorn och myser till det tredje avsnittet av nya Gossip Girl säsongen! I love Gossip Girl. Asbra! Värt att vakna kl 8 och se på det istället för att läsa Wuthering Heights till Engelskan. Alltså den boken är helt omöjlig, i alla fall de ca 50 sidor svårskrivna förtexterna. Gaah. Nae, nu skippar jag dem.

XOXO Gossip Girl

I keep on coming back to you

Hej.. Linnea i Idol äger ju skiten ur allt och alla! SJUKT bra. Och bästa låten valde hon också, Crazy! Ok, Olle och Alice är också bra. Olle valde ju Tracy Chapman ikväll, typ världens coolaste sångerska evaah.

Ghetto Gospel

Hej, idag har jag haft studiedag igen och jag och Ylva har haft det mysigt med varma mackor till frukost och fattiga riddare till lunch. Sen kollade jag på Gossip Girl och försökte ladda ner det till iPoden. Återstår att se hur det går.. höhöh. Skulle vara en jäkla timesaver då! Fast det är ju ändå kul att sitta framför teven med en skål glass och se texten men aa. Har inte gjort några fysikuppgifter alls idag. Shame on me! Aja, hejdå.

E NI beng eller?

Hej, ville bara säga att Hoffmaestros nya skiva Skank-a-tronic Punkadelica (världens töntigaste namn) är sämst. Ingen solklar höjdare där inte. Nej, de har nog överskattat sig själva lite. Och jag gillar Highwayman! Asbra.. Fast det är klart man tröttnar på Hoffmaestro när alla andra lyssnar på dem. Buhu..


Godnatt.


why does everybody on the countryside own a Porsche?


Första outfitbilden på denna blogg då.. En mysoutfit bestående av leggings, gammal tröja  (ny favvo) och halsduk. Tänker inte nämna vart jag köpt det för ja, de finns inte i affärerna längre! Och så ett mongoöga på det.

Got some bad mothafockas (fysikuppgifter) to deal with now so toodels..........

I wanna be a Nevada girl


H&M har gått och gjort en photoshoot på min typ största dröm, amerikansk öken! Typ inspirationskällan #1 även om jag inte klär mig så pga att det inte går för sig i snöiga sverige och att jag är lite feg. Men en dag, då ska ni se att jag har sommarhus i Santa Barbara och tar årliga turer till både Nevada och Arizona. För jag vill vara en ökentjej. Killens svarta glansiga jacka och om den passar bra så köper jag den, för den är grymt cool. Är även sugen på den svarta varianten av den blå skjortan och en beige variant av den lila polon.. Gustav ska fanemig gå och köpa den där blårutiga skjortan. Gööörsnygg!

Ska man ha råd med både sommarstuga och nya kläder är det väl bäst att jag fortsätter med fysiken nu då. MVG på provet, det ska jag HA! Fa-an vad jag ska ha MVG! Jävla helvetesskit om jag inte får det. Nae, nu känner jag powern rusa i hjärtat, nu börjar jag med fysiken.

the way you walk


Haha typ världens fulaste bild men orka.
Har pluggat fysik i typ en timme och känner ett behov av något. Har lagt till typ 20 låtar på min favoritlista på spotify det senaste dygnet vilket är mycket nuförtiden.. Höhöhö... Spotify är bra ibland! Tack vare "Related Artists" har jag hittat mycket bra.

shake shake shake

Hej. Jag vill åka på en resa, helst nu. Helst till London. Och helst skulle jag vilja ha en ny höstgarderob. Jag vill inte plugga idag!

Cozy fall


@ Topshop

I really want you now


Alltså James Blunt är riktigt bra. Sjukt bra. Och den här låten är också sjukt bra.

fashiongirl


Made @ sumopaint.com

ett fint par?

Hej. Jag tror att jag har min första livskris eller nåt. Ingen motivation alls till något. Eller jo, att sätta mig framför teven och äta bullar. Har haft en och en halv timme franska och jag höll seriöst på att förkolna och avlida där ett tag. Tur att jag nästan dog på bussen. Muntrade dock upp mig med att sparka på folks hälar när vi gick på bussen. Gör ingen skada men ger min våldsamma sida en riktig kick och leendet kom ju direkt där.. Höhö. Jag har problem.

Imorgon och på fredag har jag studiedagar så det ska bli extremt skönt.

Förresten så gick svenskaprovet bättre än vad jag trodde att det skulle göra, som tur är.

Vad ska jag göra om du inte ser mig? Tänk om det inte är jag? Tänk om det är hon?

WTF

Nu är jag sur. Hoppas att jag har fel, men ja.. Inte troligt.. JÄVLA SKITHÅL.



i really want you to really want me

HEeeeeeeeeeeeeeej.

Det har varit en ok dag förutom att jag väntade i 70 min för att komma hem från skolan. Hade flöjt idag och för en gångs skull glömde jag inte bort lektionen.. Hahha. Förövrigt världens bästa dag med världens bästa vänner. Blablabla. Lyssnar på James Blunt nu som jag tycks ha glömt bort mellan sjuan och just nu typ. Höhöh. You're beautiful in my heaart.


Förresten, Desperate Housewives om 5 min!!!! IIIIIII SÅ spännande! Skiter i Svenskaprovet. Det får gå som det vill.

varför är du hemsk och samtidigt glad? Lilla lilla Lena..

Sprang bara 2.5 men det känns bra ändå! All motion är braaaa.. Att jag ätit fem bullar och en muffins är dessvärre inte lika bra. Men det är bara för att det är kanelbullens dag idag! Höhöhö.

Nog om det. Fakturan till Elle kom idag och jag talade om hur det låg till och pappa sa bara: okej.. 
Haha. Skitkul. Verkligen... Höhöhö.


Förresten håller jag på att dö av längtan inför Desperate Housewives-avsnittet i morgon kväll! Och Greys Anatomy på onsdag också såklart.. Gaaaaah spännande. Och Gossip Girl. Alltså visst, avsnitten finns redan på internet men hur kul är det? TV for life!

Augusti igen vore ju rätt så kul..  Alltså titta vad mycket fräknar! Shit.. Känner knappt igen mig själv.

det finns inget som glamourösa problem

Heej.. Kom nätt och jämnt i tid, för Ebba övningskörde till skolan! Haha, lite läskigt men inte så farligt faktiskt. Sen hade vi fysik, tråkigt som vanligt. Sen en tråkig engelskalektion och sen en flummig mattelektion. Skyller allt på att jag åt tre bullar till frukost (kanelbullens dag ju!) och raggmunkar till lunch. Öööh, höhö.

Imorgon har jag flöjtlektion och det ska jag fanemej inte missa. Då dör jag seriöst. Nu ska jag försöka springa fem kilometer i det fina vädret, sen ska jag käka mellis och plugga.

be my baby

Tjatja, jag har sovmorgon idag! Om en timme måste jag gå till bussen och här sitter jag helt klar.. Ska nämligen plugga inför renässansprovet nu. Om jag pallar trycket. Hö hö hö. Kommer gå sämst.

shaking til' I think I'll die.

Alltså. Irene Huss. <3... Och jag vill gå på Johnossi i Norrköping!!!

syns det?


I wanna be a rich girl

Heej.. Har inte börjat ännu. Bara slagit upp böckerna. Kul va?

Seriöst

Nu kan jag inte sitta här och fåna mig längre. Måste läsa både om Renässansen och Fysik. Ska ju ha MVG i Svenska B så det är väl lika bra att börja nu med tanke på att provet är på onsdag.. Suck.

nananananananananananananananananaa

Hej. Gud vilken pärs det var att handla med Carl-Johan i närheten. Han är verkligen inte civiliserad...Fast han är 8 beter han sig som 3.. Skitjobbigt. I alla fall så köpte jag slingning till Ylva och så fick jag en schnyyygg vinröd neccessär av mamma på Face.. Woho, äntligen nåt att förvara sminket i efter att Ylva förstörde min förra med nagellack. Snart hoppas jag på att få mig en liten promenix med svennis mitt emot.

Ska förresten köpa dessa skor till 40% rabatt och fri frakt på Ellos sen.. Tar bruna för svarta tar ju en evighet att få tyvärr.


it's a secret

Hej.. Ska strax iväg till stan med la familia.. Hade helst undvikit det men jag ska tydligen slinga Ylvas hår idag så måste vara med och välja slingningsprodukt.. Spännande! Har aldrig slingat håret på nån förut, bara tonat mitt eget hår. Men det går nog bra. Ser inte så svårt ut på teve. Höhhö. Bara lite mjuka, ingget randigt här inte.

Hoppas nog också på att få något litet från stan.. Helst ett par skor.

I was falling deeply, deeply in love with you and I never told you 'til just now.

Home is when I'm along with you.

Helg. Det är nästan så att jag gillar vardagen bättre numera. Helg är så överskattat. Man gör ju ändå ingenting. Man sitter framför teven, datorn och gör läxor och slappar. Kanske motionerar lite extra. Kanske träffar kompisarna.
Under vardagen finns du där. På avstånd. Inom räckhåll men ändå så långt bort. Jag känner mig tom just nu, fredag kväll. Kommer inte se dig på 2 hela dygn. Ditt leende, dina ihärdiga frågor och politiksnacket med kompisarna. Dina sparsmakade blickar då och då som sänder en stöt genom hela mig. Jag vet inte om jag pallar det mer. Ena stunden känns det underbart, andra känns det helt hopplöst och deprimerande.

Can you see that everytime you look at me there is lightning in my heart?

Okej. Hade franska idag. Fick bra respons från läraren på läxan (som jag knappt gjort) och blev lite hm-hm-hm! Där fick du, Becksy.. Haha nae skoja bara.. :P Och sen fick jag lite febernervositet inför biologiprovet.. Som gick bra. Skrev 10 sidor på betygsfrågorna. Vilket var lite jämfört med vad de andra skrev.. Ehumm. Ojdå. Sen åt jag typ nån quorngryta som var... okej. Med så kallat "brytbröd" som snarare var polarbröd.. Ehhöm. Sen åkte jag hem och sov lite framför teven och sen.. Bakade jag och Ylva muffins och vaniljkräm med hallon och äpple.. Åt det och nu är jag skittrött... haha.

RSS 2.0