I own the world

Hej. Idag är det en vecka sedan skolavslutningen. Vad har jag gjort? Tja, idag vaknade jag 20 i elva, på tok för sent för att ha lagt mig 12 h tidigare efter att ha glott på Nightmare on Elm Street med Calle (8 år, för att se filmen ska man vara 15 minst, på tok för opassande), Topmodel och DH med Ylva. NICE. Fick nämligen de två första säsongerna i julklapp, och what can I say, jag ääälskar det. I alla fall så åt jag musli med yoghurt och lite äckligt grönt té till. Alltså, jag hatar ALLT té, men pga det gröna téets otroliga hälsoeffekter försöker jag dricka lite varje morgon, även om den sista lilla slatten hamnar i diskhon..
Kollade på DH med Ylva, åt mat, tog hand om Calles näsa som Ylva klappat till och sen gick jag ut på promenad i det fina vintervädret med mamma. Kallt dooock. Sen lade jag mig med 6 clementiner framför DH igen. Tror att jag måste minska på mitt citrusintag lite.
Förresten så är jag svagt brun pga att Ebba halvt tvingade med mig till solariet på juldagen. Första gången för mig, och självklart gör jag misstaget att köra på 16 min, 10 min mer än rekommenderat första gången för min hudtyp. Smart tjej! Har alltså varit fulröd i fejset de senaste dagarna. Fast nu ser det bättre ut, niiice.

vi går ut och brinner upp i natten

TJA. Julen är över. Inatt drömde jag att jag gjorde typ slutprov i matte och svenska och typ fysik eller biologi. Något som jag ska göra efter lovet. I drömmen kunde jag ingenting. Hemska tanke, måste plugga idag! Men först tror jag att jag måste åka ut i det fina vädret och skida lite.
Har precis börjat min hälsosamma livsstil.... Onödigt socker=nono

klä dig som en stjärna

Var mitt nyårslöfte till i år. Alltså, jag vet inte riktigt om jag klarade det särskilt bra. Visst, min stil har säkert fått sig ett litet lyft här och där- men jag kan nog bättra på det lite! Nästa år blir det samma löfte.


Varje gång jag tittar på gamla foton tänker jag typ; hur kunde jag ha den där tröjan på mig, eller de där jeansen? Eller ha så mycket läppglans? Undrar vad jag tänker nästa år om årets skolfoto? Kanske klär jag mig hemskt nuförtiden? Haha. Otroligt vilket dåligt omdöme man kan ha ändå.


God jul.


up in the sky

Hej. Igår åkte jag in till stan med Ebba för att göra henne sällskap i julhandeln. Jag är förstås redan klar med julklappsinhandlandet, men jag ville träffa henne så jag gick på stan. En sak som Ebba sa då var: "Jag hatar julen". Jag instämde. Jag har inga känslor för julen längre. All stress, alla pengar man lägger ner och energin som bara försvinner. Sliskiga jullåtar och snö upp till midjan. Not kidding, typ 60 cm snö här i LKPG.

Imorgon är det jullafton. Merry fucking Christmas babes..

a trap, I can't walk out

Ok. Har suttit framför teven i typ 20 år nu. Men jag styrketränade lite undertiden.

Imorgon börjar mitt nya liv. En avslappnad, spontan och ärlig tjej vaknar då. Med en superhjärna,ett nyväckt upptäckarsinne och en bra ekonomi. Men först ska jag kolla på skitteve, dvs I form med Anna Anka, sedan deckarteve; Morden i Sandhamn. Inte särskilt läskigt ännu. Konstigt, jag har slutat skrämmas av grejer. Kan gå hem sent i mörkret utan minsta rädsla, drömma mardrömmar men inte vilja vakna för att se hur det slutar och helt ärligt; en skräckfilm är inte det minsta läskig nuförtiden. Skit också, jag gillar skräckfilmer som är läskiga.

Kanske är det för att det som jag redan känner till skrämmer mig mer. Allt från min innersta krets till krigen därute i världen. Fy.

Samma gamla visa men vet inte vad det är för låt

Jag fattade allt och ingenting
Där stod ju du som alltid skulle va min
Du såg exakt lika påkommen ut som du var

När jag blir stor ska jag på utlandssemester varje år.

leave my wife alone

Who would have thought that my best friend would come to be almost as if married with my big love? Without even knowing it? Who would have thought that??

Jag vill OCKså

Alltså. Idag är jag så jävla avundsjuk på allt och alla. Alla tycker Ebba är så himla coooool och jag håller med men jag pallar inte lyssna på det just nu. Här är en halvmeter snö och imorse höll jag på att halka ihjäl mig. Skolavslutningen ledde till att jag fick ont i ryggen. Jag orkar faktiskt inte mer. Det här stället tar kål på mig. Jag MÅSTE utomlands, till solen.

Saknar värmen så himla mycket. Jag vill inte ha några fler mysstunder i soffan. Jag vill till sydafrika. Eller Aruba. Eller Thailand. Eller Dominikanska Republiken. Helst Santa Barbara.

Ae, nu känner jag mig så himla deprimerad. Har ätit en låda macarons till Gossip Girl, och jag tänker fortsätta.

I don't care who you are

FUCK U

Hej, dagen har varit riktigt onödig tror jag. Först fysik, sen lunch med bonnkapälle och sen en jooobbig engelskalektion. YSH.. Menmen, träffade girlsen så det var kul i alla fall.

Sen gick jag på stan med Ylva, hittade en present till mamma också så nu är alla fixade. Ska bara slå in allt först. Och göra klart julkorten så de kommer fram innan julafton haha.

Under lovet tänker jag slappna av, inte bli stressad av minsta lilla grej och försöka bättra på min spontana, roliga sida lite. Känner mig som en riktig torris ibland.

det är över nu men du finns kvar

Alltså, visste ni att det är otroligt viktigt att välja rätt galje till rätt kläder? Idag ska jag stääääda, har redan dammsugit hela undervåningen och hängt tvätt osv. De andra är och handlar. Mitt rum ska fixas också. Sen ska jag göra sjukt roliga julkort och sen baka lingonmacarons och italiensk torrone. (Italiensk nougat)

suspicious minds

Alltså, min syrra har 5050 kr. Jag har ungefär 1000.  Alltså, jag vet inte vad som hände med alla mina pengar? De bara försvann sådär? En kofta har jag köpt, och en halsduk. Och fuktkräm. Men det behövde jag jag ju. Men resten? Vafan hände med höstens mål egentligen?

Mitt rum ser ut som en röv, och mina 2 hårborstar är borta, alltså ser mitt hår också ut som en röv. Godnatt.

I hela mitt liv

Jag vill också åka till Aruba över julen. Eller kanske till Thailand. Varför får inte jag göra det? VARFÖR?

skyller allt på våra fyllehuven

Amen hej. ÄR så jävla trött. Dagen har varit ganska så hemsk helt ärligt talat. Började med buss till skolan med Ebba. Hon vill ha med mig på fest hos nån Nikolaj imorn men jag vet inte om jag pallar.... Jag känner ingen av de som kommer typ och så är jag sjuk och inte alls nån festmänniska precis. Hursom så dampade bussen, släppte av typ 1000000 pers och så åkte vi vidare. Ha.ha.haa.

Kom till skolan, försent, gick till matten. Dampade, fast det gick bättre än vanligt i alla fall. Sen snack med tjejerna om de skulle med. Elin ska med om jag ska med. Och så lämnade jag Fearless Fourteen på bibblan och skit. SEN, VÄRLDENS TRÅKIGASTE 2 H FYSIK B. HELVETE, hela klassen sov typ. Mitt i allt ett julbord, helt ok för en gångs skull med den vegetariska janssongrejen. Tydligen ska vi göra instrument på fysiken också. Kan bli jobbigt.

Sen jeopardy på biologin, vi förlorade. Attans, hade verkligen behövt de där tablettaskarna.

Buss hem. Skit på er nu.

jaggillarattdusägervaddutyckermendetdusägerattdutyckersägerintemycket

YO.. Dagen började typ sämst. Krasslig i halsen och tung i huvudet. Men drack mitt gröna te och släpade mig till skolan. Tur att jag hade sovmorgon i alla fall! Annars vet jag inte om jag hade pallat. Först var det i alla fall Biologiläxförhör. Gick bra. Korsningscheman. Efter det, "vernissage" på svenskan för våra romantiska kollage. Kul, att kolla på folks betygsutdrag alltså. Sen världens tråkigaste Hasse&Tagerevy. Skitkul, verkligen. Efter lunchen hade vi franska. Kul, not. Kallprat med folk man inte känner är så himla jobbigt. Brööööl.

Efter det mötte jag upp Maria och vi gick på stan i typ 2 h, hittade en present till Johanna, julklappsleken, och till Gustav. Sen mötte jag upp Ebba. Vi letade omkring på stan, hittade en jättebra present till pappa och så bräkte vi, brölade och fick tungt att andas och snea leenden. Typ stroke eller nåt.

De senaste timmarna har jag ätit mat, läst Elle och läst för calle. Effektivt, eller kontraproduktivt snarare.

knock knock who's there

You said you'd never forget.

Känner mig så jävla insyltad fast jag knappt träffat er eller pratat med dig. Känner mig som hjärtat-fastän jag inte är det.


OK, såhär är det va. Jag vet itne vad jag ska köpa för julklappar. Jag vet inte om jag ska gå på fest eller inte. Jag vet inte om jag håller på att bli sjuk. Jag vet inte vad jag ska göra med mig själv.

Skulle vilja slappna av lite mer.

get the pies

Yoho.

Skoldag idag. Har inte köpt några julklappar. Har ont i öronen. Börjar bli förkyld.

we can do whatever we want to

Tja, matteprovet är avklarat. Gick nog helt ooookeeeej, men sista frågan var helt knäppt svår. På lunchen köpte jag och Rebecca godis. Muuuums! Sen, satte jag mig och pluggade fysik i en timme. Synd bara att italienskan tydligen var inställd så jag var i skolan i onödan. Så jag åkte buss hem i solskenet. Länge sen jag såg solen tror jag.

(Kom på vad jag ska ge Ylva i födelsedagspresent nyss)

vi kommer aldrig se varann

Tja. Idag har jag lyssnat på Daniel Adams-Ray, liiive! Efter biologilektionen stressade vi alltså ner till stationen, tog första tåget och träffade på Ebba, Mattias och Fegga. Efter det gick vi till klubben i Norrköping och väntade i typ 20 min innan vi blev insläppta. Tyvärr skulle man ju självklart betala garderob också, kul nej. Sen stack vi in till scenen. Där var det fuuuullproppat med fjortisar. IA alla fall så var det dålig hip-hopmusik som vi lyssnade på innan han kom in. Wohooo! Bra var han, men han glömde ju spela 3 låtar som han borde spelat; gryningspyromanen, voyeuren och Vitt! Suck. Sen gav han folk autografer och kramar och foton och så, men när vi skulle gå fram till honom stack han bara tyvärr. Sen missade vi tåget. Jaja, nu ska jag göra matte.

I want perfection

Känner mig helt luddig i huveeeet. Matten tar kål på mig. e..t.t.t t...v...åå...t.r.e..

Kan vara den tråkigaste dagen nånsin.

snopp

(förlåt för lagom fresch rubrik)

Nu känner jag för att vara cool. Smart och bäst på allt. Att bokpratet är som att en tyngd lättat från mitt hjärta, men nu har jag typ prestationsångest tror jag. Och ont i magen. Har ett jävla pessimist-humör just nu. Snart är det minsann läggdags. Hoppas på bättre dag imorgon.

Ska nog inte köpa några julklappar i år, i såfall bara något litet. Kanske göra något.


(Jag vill ha en roligare klädstil, mer tränad kropp och inte vara så jävla paranoid hela tiden, och jag vill inte att jag ska tro mig veta vad andra tänker.)


Ett fint och rent rum skulle inte heller skada.

(Ylva har magsjuka också. Hoppas att jag inte blir smittad. Ska ju för fanken på Daniel Adams Ray på torsdag!

alone again tonight with you

Heeeej vännen. Den här dagen har varit så jä-ä-ä-ävla jobbig. Först hade vi engelska, de andra hade bokprat så jag förberedde mitt bokprat till svenskan. Och såg på Wallace and Gromit. Sen matte, kuuul. Not. Men sen lunch, och sen engelska. Det gick bra, tyckte Bennie.

Sen var skoldagen slut, olyckligtvis hade jag flöjt vid fyra så hängde i bibblan i fyra timmar. Blev lagom trött. Gjorde den här bilden på skolans Photoshop också.

Jag blir aldrig nöjd.

Hej, den här dagen har varit långt ifrån hemsk och farlig. Började dagen med en 25 min försovning, klarade mig till bussen dock, men det blev en fuldag hursomhelst. (tror att det har med min blekhet att göra..) Och sen var det italiaano. Gick g-gg-great. Det är faktiskt jättekul! Snackade lite med Sigrid också.

Efter det, världens segaste fysiklektion. Jag HATAR vågkrafter. Är jättejobbigt. Sen en efterlängtad köttbullslunch, vi spanade efter Fejk-Walle och vi hittade honom. Däremot lyckades vi inte utföra vårt uppdrag för dagen. Ssyyyyynd.
Efterdeeeeeeeeeeet (vet att jag varierar orden skitmycket också.) var det engelska, jag hade som tur var inte bokprat utan grammatik. SÅÅÅ TRÅKIGT. Vid 1310 gick vi dock till D-klassen och snackade om Fish Tank. Var inte så hemskt ändå, för vi fick välja par. Valde Ebba+Anna. JAg menar, diskussionen flyter så mycket bättre när man känner någon. Fett kul, och jag myntade ett uttryck: Hamburger of Love. Garv i klassrummet. Kul, jag gillar skratt. Dessutom lite jobbiga blickar som jag inte vet hur jag ska åtgärda. Sen var det matte och det gick helt ooookk.


Gick till stan för att ta bussen därifrån och skämde ut mig lite, typ såg några och vände snabbt på huvudet. Varför? Shame on me.

Och nu vill du prata med mig/aldrig nöjd

Hej, har varit hos Ebba idag och gjort matte. Löste C-uppgifter! Fett grejt tycker jag. Och snackade. Muuuucho intressant. Ser nästan fram emot morgondagen, men mest emot torsdag och Daniel Adams-Ray!!!!! WOHO.


Gillar förresten Veronica Maggio abnormalt mycket just nu. Skiiitabra.

förnyelse

JA, bloggen har fått sig en liten förnyelse, känner för att matcha snön lite mer. Vitt är faktiskt en sjukt snygg färg! Dessutom har jag lagt till två nya kategorier; smink-kategori och inredningskategori.

Nu ska jag göra matte. BLÖ-Ö-ÖÖÖ

sseeeeeeeeexy


Asså, check it ooooouut! Världens snyggaste hylla någonsin till mitt rum eller? Har alltid velat ha en stringhylla. Och den här matchar väggen och bokhyllorna perfeeekt. Synd att den kostar 2 500 kr bara. Dags att börja spara. Svenssons.se

California Dreamin'

Senaste timmarna har varit hoooorribla. Mamma och pappa kom hem från Uppsala och fick dampet för att vi inte hade diskat en s.k. tiominutersdisk. Om det nu inte kan ta så himla lång tid så kan väl dem göra det? Jag har faktiskt viktigare saker att tänka på; typ mitt liv.

Har hursomhelst läst klart Wuthering Heights nu.. Tog bara typ 8 veckor eller så. Måste vara typ rekord. Men jag läste faktiskt en massa sidor i början som handlade om författaren vilket var helt värdelöst så det tog typ 15io34k2o4i3294 år. Boken var ok, men saknade mening tyckte jag. Inte överdrivet rolig.

Tja.

Nu vill jag klä mig som en tvättäkta estet. Typ nu. Och ha ett sånt rum.

Jag måste stoppa dig. Jag tänker stoppa dig.

Lyssnar på Veronica Maggio och längtar efter våren! Är det något som ger vårkänslor så är det hennes musik.

Förresten;
Maggio på italienska betyder månaden maj. Alltså heter hon egentligen Veronica Maj!

I still wear it everyday even though it got holes/What you know



Senaste timmarna har jag kollat på GG EP07SE3?4?5? Vet inte hursomhelst, och organiserat garderoben. Sen blir det bokhyllan. Ska skänka böcker till myrorna (bara de dåliga såklart, jag gillar att läsa om böcker) och sätta de andra i vita, högblanka lådor i bokhyllan så att de inte syns. Frågan är var man hittar sådana lådor.

Förövrigt ska jag nog satsa på lite modern funkis-stil. Det enda som passar med furulisterna och furudörren tror jag. Ma och Pa vill tydligen inte att jag ska måla över dem. (Mamma gillar tydligen furu och tar illa upp varje gång jag kritiserar furu, everybody hates furu)

Naket

Imorgon är jag återfödd.

Nu är jag i en sån där fas då jag bara måååste köpa något nytt och förnya mig själv lite.

Behöver massor av grejer; snygga grejer.

Ska därför börja skala av mitt rum så det slutar se så himla huller om buller aktigt ut. Vad tror ni om att förvara böckerna i vita, högglanslådor som passar i bokhyllorna? Tänkte mig kombon guld, koppar och lite mörkbrunt (mina mörkbruna bokhyllor som tydligen är helt omöjliga att få bort. Får väl fixa till skrivbordet eller nåt om allt ska matcha, pallarinte att det är så skitigt. Kanske ett projekt för påsklovet eller nåt? När jag inte har lika mycket läxor.

break my heart, I expect you to.

Ok, den här dagen har varit en sån där jävla skitdag.
  1. Jag försov mig till kl 7 och var tvungen att stressa som fanken för att hinna till skolan. Eller inte, riktigt. Det var rätt lugnt ändå men att det hände ändå gjorde mig deppig. Detta pga att jag åkte på Tomtekväll igår och somnade vid tolv. Köpte förresten en mysig kofta och halsduk till 40% rabatt. Bra, men nu har jag mindre julklappspengar.. Buuuu!
  2. Det snöade i motvind på väg till skolan och det var så jä-jä-jävla jobbigt!
  3. På franskan tappade jag mobilen på golvet, men väntade med att plocka upp den tills läraren hade slutat prata. SJÄLVKLART ska då PUCKO-MARIA komma in sent, inte se sig för (trots att jag tänkte "Nu maria, nu gäller det, titta nu ner på golvet. Och SJÄLVKLART ska hon kliva mitt på den. Det var ju bara tur att att den klarade sig. Gaah, jag hyser en sån jävla agg mot henne just nu, bara för att hon är så jävla dum i huvudet, och då menar jag BLÅST.
  4. Sen, skämde jag och mina vänner ut mig i uppis.. Wohoooo.
  5. Sen, matte. Var så himla sur på allt och alla och satt och tjurade hela lektionen, tappade linjalen och skit.
  6. Sen lunch, det enda trevliga på hela dagen. Skolkatalogerna hade kommit så jag, Elin och Kajsa satt och glodde i den under hålet efteråt. Mitt ena öga blev helt cp.. Yes!
  7. Efter det hade vi italienska. Sigrid var inte där, och jag råkade säga att oktober kommer efter augusti och skit. Sen var jag tvungen att jobba med cp-sophia som typ viskar allt hon säger, och verkar skitnervös hela tiden. ÅÅÅÅ.
  8. Sen slutade vi, och självklart ska jag missa bussen, och sen behöva vänta i en halvtimme. Men jag gick till stan istället och tog den andra. Vid garnisonen började busschaffören mucka med bilarna och det tog skitlång tid. När jag steg av insåg jag att jag suttiy bredvid min f.d. klasskompis Patrik. Bra jobbat tjejen!

HEJDÅ.

turns out everybody claps, they don't believe in cabs

Tja, försov mig nyss. Yaaaay. Men har hål nu i alla fall, missade mattelektionen tyvärr dock. Tror att detta beror på att jag råkade stänga av väckarsignalen på mobilen när jag egentligen skulle ha vaknat, trodde att det var natt eller nåt. Så kan det gå när man läser 20 sidor Svindlande Höjder på kvällen! Måste vara något slags rekord.

Jaja, nu ska jag göra matte.

RSS 2.0