HOMO

Hej, igår var jag på fest i Hjulsbro, och den stämde med mina förväntningar. Den sög. Typ 30/80 pers kom och jag kände ingen. Så åkte hem vid 2200 och slappade hemma, mer väärt!
Idag är det tänkt att jag ska göra matte vilket jag faktiskt har gjort. Men så surfar jag lite på datorn med. Vädret äger idag, det är typ 0-gradigt och sol. Men jag längtar ändå till Kalifornien, där pappa är just nu den jädrans lyckosten. Hooorya.. Kollade på blondinbellas blogg och sen på Sara Montazamis. Jag vill också ha pengar och leva loppan i sommaren! Gay.

does she love you better than I can?

Hej, vaknade idag 20 över 6 och trodde att jag skulle till skolan, snacka om att veckan känts som en never ending sådan. Hade biologiprov igår, gick ok men inte superbra..
Iallafall så har Ebba praktiskt taget tvingat med mig på fest ikväll. Dampar på det. Hejdå.

social fobi

GAAAAAAAAH Ebba försöker tvinga med mig på fest i Hjulsbro.. Vill egentligen inte. Tror jag lider av social fobi, och jag tror att jag behöver psykolog..

Make my heart beat dubble-time.

Hej, cp-dag idag. FAN att det ska vara en sån jävla press på Friskis och Svettis-passen just nu. Allting är fan fullbokat. Bara pga en massa nyårslöftesjävlar.. Jag har inget tränings-nyårslöfte.

ohohohoh

Tjenare. Har varit fullt ös idag. Vaknade halv sju, skittrött trots att jag lade mig rimlig tid.. Och sen bar det av till italienskan. Helt ok, dock trött. Sen Gay-fysik sen trevlig lunch sen en väääääldigt asagay Engelskalektion med Jon, den långsamma mannen med den tråkiga uppsynen och bristande språkkunskaper. Skrev en skitdålig dikt pga tvång. Ska riva sönder den imorgon. Den borde inte få ses av andra människor.
Sen matte. Trist som vanligt. Sen stack vi till stan och jag stack till Friskis och tränade enligt mitt nya schema. Det var skitjobbigt mot mina förväntningar.. Gay.
Är hemma nu, ätit mat, duschat övat på flöjten.. Är skittrött, måste sätta igång med läxor. Tror jag måste göra noggranna planeringar över mina dagar. Imorgon ska jag prova och se hur det blir.

nattens dröm;

Ägde en bautastor Sony Ericsson X10, vet inte om jag gillade den så mycket eftersom den var stor som ett tangentbord till datorn. Drömde också att det kom en orkan till stan och att killarna i klassen försökte döda oss. What's up med det egentligen? Drömde också att jag botade stum-a människor genom att tvinga dem prata i falsett. Go sara.

Gay2

Lite snygga träningskläder från budgetkedjorna. Vill ha färg färg färg!

Gay

Idag vaknade jag halv åtta av ett chockerande sms från Ebba, som vanligt på lördagsmorgonar kan jag väl tycka. Snörade på mig Goretexkängorna och mötte henne fem min senare vid elskåpet. Gick en givande promenad, sen gick jag hem, åt frukost och begav mig till Friskis med bussen för att träffa den vad jag trodde läskige gyminstruktören Carlos (trodde han var en sträng sydamerikan med american-chopper mustach..). På bussen kom jag på att jag bara hade min ena träningssko med mig. Yes, ringde sur mamma som fick köra till friskis och lämna av den. G-g-great. Jaja, sen var det gyminstruktion med den fruktade Carlos, som tur var så var han en väldigt snäll person, och jag kände mig precis som när man blir tillsagd av typ Anna Skipper i du är vad du äter. Inte för att jag behöver gå ner i vikt.. hehe...
Hem, åt mat. Tjafsat med Calle och nu, sitter jag och glor efter snygga träningskläder. Har typ bara 2 set kläder att variera med, så kan nog behöva lite mer. Snyggt och färgglatt ska det vara också.
Just det, var på spinning i torsdags för första gången. Det var kul men nu kan jag knappt sitta ner.

I wanna go to the red desert and just be

Men jag antar att man måste dö några gånger innan man kan leva.. Citerat Håkan H. Läst Unge Werthers lidanden också.
Har idag varit i skolan, haft psykologi för första gången med EEEEEEEVA. Sen tråkämnen bara. Gick på stan och gymmade sen rätt så länge. Hellre det än läxor, garv.

tydligen

..regnar det idag. Och om några dagar fryser det. Alltså, jag vill ha VÅR, inte HALKA för i helsike.
Najs att jag får pengar på torsdag. Det behövs. Ska spara pengar.

på gatan

Hej, idag har jag varit i Tornby och shoppat med la familia. Tvingade Ylva att köpa haremsbyxor. Nu är hon fett cool. Köpt innegympaskor också. Får se hur detta blir.

uppe med livet?

Happ. Så var fredagen kommen. Började med franska. 1 h och 20 min nästan outhärdlig diskussion i grupp, inte så roliga betygssamtal och ett oförståeligt mummel från mitt håll längst bak i klassrummet. Tror att jag börjar få aspergers syndrom eller nåt. Fattar inte att jag gick bak dit och bara mumlade och pekade med tummen mot dörren. De måste trott att jag var helt jävla cp-störd? Gaah. Måste visa att jag faktiskt kan prata kommande lektioner för att motbevisa deras misstankar.
Hmm, alltså det här med aspergers, jag är inte så himla social av mig. Men jag vill gärna vara det. Jag har beslutat mig för att det absolut inte gör något att ta små steg. Hälsa på folk lite oftare, svara på enkla frågor i klassrummet och kanske ge lite motfrågor, tex när Åke frågar mig hur det är med mig, kanske jag kan svara med samma fråga? Är väl inte helt fel kanske. Eller? Mm. Små steg och lite framgång=bättre än stora steg, och sen 3 steg bakåt.
Yes. Sen matte, gick väl ooook. Snack med Maria. Sen en trevlig lunch. Sen hål. Sen italienska. Sigrid fick underhålla mig, det gick bra. Men sista timmen höll jag på att avlida.
Gr8.

sorry, forgot

tjaaaaaaa, det är skitlänge sen jag skrev här men. skitsamma. Började skolan i måndags. Det flyter på. Har sociala svårigheter dock tror jag. I söndags skaffade jag gymkort på friskis och svettis. I går gymmade jag. Skämde ut mig också eftersom jag inte riktigt kunde maskinerna trots nybörjarinstruktionen i måndags. När Sebbe och Fegga tittade på.. Öööh, skitkul. gaygaygay. Dagens prestation är helt klart att ha spelat på detta minst sagt sjuka instrument:

Tog en timme att öva på innan lektionen för att få in den rätta knycken. Men det är i alla fall det mest originella instrument som skapades av klassen. Goooood job.

gay, nu måste jag sova. HAR ÄNTLIGEN LÄST UT UNGE WERTHERS LIDANDEN! YES

Gaaha

Vet ni vem Tartelette är? Jo, hon är min gud! Hon är bakverkens franska mästarinna! Jag tackar mina parentas för att de tog med sig de amerikanska bakmåtten hem till Linköping. För, jag kan använda Tartelettes recept utan svårigheter då! På nyårsafton gjorde jag Yuzu Crème Brulées, och de blev väldigt goda, om än ytan inte blev lika snygg som hennes.
Hon är också macaron-mästare. Vill prova att göra allt!
Det här kan vara mitt finaste blogginlägg någonsin. Det bästa är att jag inte ens behöver baka för att stimulera mitt kraftiga sockerbehov. Det räcker att bara titta på hennes bakverk, och så är man helt plötsligt nöjd.

feeling blue

It's hard being happy without anything to be happy for.

gonna take you for a ride on a big jet plane

Tja. Vaknat. Ätit. Macarons. Igår provade jag ju att göra dem med italiensk maräng istället för vanlig. Och de blev lite bättre, lite snyggare, lite godare. Synd att det tar lite mer tid också. Men inte så farligt faktiskt. Får de vanliga att verka enkla att göra. Borde ta kort på dem. Men jag orkar inte.
Och, jag vill ha snygga kläder. Inget duger tydligen nuförtiden. Sen ska jag nog se Easy A på bio med Ebba. Ska bli kul att tönta sig lite. Men först Unge Werthers lidanden..

Idag

kom jag på att Kings of Leons musik får mig att må så jävla bra. They rock.

du förför känslor och det är förbjudet

hej, började dagen med lite alltid så trevlig biologiläsning. Genetik kan vara det tråkigaste jag någonsin stött på i skolan, förutom typ våglängder i fysiken då. Vi ska tydligen bygga egna blåsinstrument. IG på den då. Klirr i kassan.........not.
Ska försöka mig på att göra macarons med fransk maräng. Alltså sockerlag och så. Får väl se hur det blir, nu ska jag skålla mandel och torka den. Mandeln är fan det jobbigaste tjorvet. Jag vill ha seega macarons.

låt honom inte ta din kärlek ifrån dig

Hej, har varit hos farmor i Nkpg.. kul.. Borde sätta igång med biologin snart. Snart.
Hörru, jag får krupp av att blogga. Det hindrar mig från att må bra. Jag ska försöka må bra framöver så vi får väl se hur det blir med allt detta.

Nyårslöften år 2011

Nu är det ju så att jag inte riktigt tror på nyårslöften, men jag har ständiga mål för att bli en bättre människa.
  • Bli trevligare
  • Mer ekologisk
  • Köp kläder med hjärnan (impulshandla inte fula grejer.)

sitter på toppen av ett isberg

De senaste dagarna har jag kollat på Desperate Housewives. Allt det skandalösa, allt drama, allt som jag skulle gapa åt i verkligheten istället för att skratta åt det, skrattar jag åt. Idag är det första dagen på det nya året. Vaknade för 25 minuter sedan och får ett chockande sms. VAD I HELVETE? Allt jag någonsin trodde om den personen, att han var moralisk, smart, trevlig är totalt förintat nu..
It's over. I'm the best you never had, and your game is fucking over.

RSS 2.0