why can't we be lovers

Hej, idag var min buss en halvtimme sen.. Varför? Tror att busschaffisen var deprimerad eller nåt. Jag och Ebba hade sovmorgon och skulle sedan lyssna på Jonas Hassen Khemiri liksom alla andra tvåor. Vi såg bussen på starthållplatsen, men flytta sin feta röv ville den tydligen inte. Så vi gick dit och knackade på dörren men han gav oss bara en blick och återvände till sin depressionsbubbla. Sen stod vi och väntade i typ 15 min i den iiiiisande kylan innan en till buss kom. Då flyttade minsann den första bussen på sig. Suur som fan på den snubben. Kom sent till föreläsningen med 30 min. Men en halvtimme fick jag avnjuta i alla fall. Han var skitrolig!

Sen bara vanlig skoldag, orka berätta.

prionr2

TYDLIGEN. Känner mig jätteälskad och så..

Idag har varit en sån där skitdag. Började med 2 h Italiano som visserligen var kul, men aningen segt. Sen var det adventsgrej i kyrkan. Gick med maria och hennes kompisar. Blev jättedissad av Elin TYDLIGEN. Sen var den tråkig också. Sen fysik, fick reda på resultatet och blev ju inte jättenöjd. Kanske. Sen lunch, snackade. Såg Fish Tank på engelskan. Den var konstig. Sen matte, sen träffa Ylva på bussen och sen hem.

Awumawee

Hej, vaknade av världens nostalgitrippsdröm. Drömde att jag bodde i gamla stugan och träffade en skiiiiitsnygg kille som min kompis brorsa kände. Hahahahhaha. Sen att min kusin blev sjuk och att min syrra blev sjuk och att en båt kastades omkring lite hursomhelst i luften. Och båten var stor förresten. Vaknade och kollade på alla mina mobilbilder. Gud, det känns som att det var sommar nyss!? Jag var ju liksom nyss i fjällen och vandrade och var skit trött. Hösten går alltid så himla snabbt fram. Men snart är det jullov, sen sportlov (hoppas att det blir lite skidåkning då, har varit på sånt humör ända sedan snön kom!!) Och sen är det påsklov, och sen är det Londonresa med klassen och sen är det sommarlov! Gaaah! Men först Daniel Adams Ray på torsdag om 1.5 veckor. KUUUUUL!

they don't believe in cops

Tja. Har tagit paus från bloggen, och jag är typ gladare än någonsin! Ska nog skita totalt i det här tror jag. Satsa på mig själv lite mer. Idag hade jag tänkt läsa 28 sidor biologi, göra mattetal och baka choklad+apelsin- och choklad+lingon macarons! Hör av mig om resultatet. Hoppas de inte spricker igen bara. Vet inte vad jag gör för fel men nu försöker jag med ett nytt recept.

Önskar att de blir såhär fina!!

vi blir aldrig som dom från stan


Tja, igår hade jag italienska. Gick nog helt ok. Är nu skittrött. Snön gör mig helt knäpp i huvudet. De senaste dagarna har allt varit lite berg och dalbana-Men nu ska jag satsa på mig själv och de som verkligen betyder nåt, mina vänner. Hade för övrigt en väldigt trevlig väntestund på busshållsplatsen med Hanna idag och därefter ett matigt snack med Ebba. Är för övrigt sjukt sugen på att köpa mysbyxor, med lite stil i. Inte bara svarta urtvättade. De är ju inte ens sköna.

Jag vill gå på moln igen

När jag ser dig ska jag sparka röven av dig. Virtuellt.


Jag är jävligt sur. Ger upp nu.

Jävla slampor

Hej, fick världens skvaller från Ebba imorse. Blir en jävlarns diskutabel promenad sen.

Igår rensade jag förresten rummet, hittade 8/9 år gammalt godis från USA-tiden. Fett nice jao! Ska dock inte äta det.

din mamma borde ha lärt dig lite granna

tönt

watcha know about Senegal?

I'm gonna make you wish you never did that.


Tjatjaaa. Har idag sorterat strumpor, ätit godis. Kollat i skolkatalogen. Kul som vanligt antar jag.,, not. Borde sätta igång med instuderingsfrågorna till genetiken nu. På måndag börjar Italienskan!!! Spännande. Hoppas jag får en trevlig grupp och lärare.

Morötterna är goda nuförtiden

Alltså varje dag, så tänker jag på hur goda morötterna är! Både i skolan och hemma. De är riktigt söta och goa. Inte alls sådär bittra och äckliga ni vet. Ska skala en till nu.




Egentligen skulle det varit bild på morot här men tydligen så dampar blogg.se

Grown ups

Tja, känner mig väldigt vuxen och så när jag kommer hem från bussen, kl 1300 och nån från Bixia el ringer. Svarar, säger nej, Niklas är inte hemma (jag menar, vilken vuxen människa är hemma 1300, förutom de arbetslösa?) och så frågar han; är du möjligtvis frun eller sambon i huset?. Svar nej.

Kul ändå. Pappa brukar missta mig för mamma på telefonen och fråga varför jag inte hämtat Calle från skolan och varför jag inte håller reda på honom och så. Haha.

Jag ska på Daniel Adams-Ray i Norrköping!!!!

Nu såhär på kvällskvisten vill jag bara tipsa om ELF Cosmetics! Allt kostar under 100 lappen. Frakten är ca 40 spänn. Inte dåligt då det fraktas från UK. Är riktigt sugen på att beställa hem en last. Nu när mitt vanliga smink snart är slut. Dessa verkar vara ena riktiga höjdare! Och en gel-eyeliner också såklart.

Nu är inte jag en sminkfantast. Även om jag gillar smink och är väldigt intresserad. Så därför hamnar detta i La Mode-kategorin. På tal om franska så har jag redovisning imorn. Har även sökt utlandspraktik i Frankrike! Shit vad spännande det skulle vara att få jobba där. På sommaren.


Hon vet inte vad hon känner för

Tja, har varit frånvarande de senaste 3 dagarna. Hade nämligen ett jävlarns fysik A prov på 10 kapitel idag. Gick sådär tror jag. Ett g hoppas jag i alla fall på.
Sen snackade vi skit på lunchen i en och en halv timme och sen gjorde vi franska.. Sen åkte jag hem. Har slappat hela kvällen. Lämnade av Ebba på busshållsplatsen. Vi hade viktiga saker att diskutera.

kräkas i din pappas orienteringsväska

Hej, sitter och lyssnar lite ljudboksprover. Verkar kul med Martina Haag tycker jag. Garvar sönder.
Nyss kollade jag i Callis skolkatalog. Herre-gud. Jag kommer ihåg när de som går i tvåan nu var bebisar. Och det var typ nyss. Jag menar det. Vad har hänt egentligen? Vem är jag? Vart går jag? Vem blir jag? Dör jag snart eller?

cause I hate this

Har inte längre någon motivation alls till någonting. Har engelskaredovisning imorn och om den inte går bra så skyller jag allt på Tor.. Varför kan han inte kommunicera något för????? Gaaah, nu blev jag stress-s-s-s-ad. Hej heartburn

cause I hate this

Har inte längre någon motivation alls till någonting. Har engelskaredovisning imorn och om den inte går bra så skyller jag allt på Tor.. Varför kan han inte kommunicera något för????? Gaaah, nu blev jag stress-s-s-s-ad. Hej heartburn

dumma killarna

Hej, har städat hela förmiddagen typ. Drömde mardrömmar inatt. Att det var den sämsta starten på dagen någonsin. Bussen körde fel, jag fläckade ner min tröja till det extrema och glömde väskan på bussen bla. Hemskt!
Fick ett intressant sms idag från Ebba.. Måste diskutera lite med henne snart tror jag. Men inte nu, jag har engelskaredovisning och fysik att göra, tyvärr.

a little bit in love with you


Vilka babes alltså! Från Topshop.. Vore jag en klack-tjej hade jag köpt dessa direkt.


when the moon is round and full/Watcha doin tonight when your'e gone?


Är det bara jag som inte gillar att dansa till House och RnB?

breakaway

She's so cool in that black Camaro.

Hej, hela dagen suttit med fysiken. Känns bra. Fattar det mesta tror jag! OMG. Ska försöka få åtminstone ett VG. Inte mindre.

Varför äcklas jag av dig samtidigt som jag attraheras?

Hej. Dagen började med franska. Skulle ha haft vår franskapresentation idag. Tyvärr gick inte det då jag mitt dumarsel inte hade något usb-minne utan tänkte logga in med skolID. Gick tydligen inte. Men det är skolans fel. Lärare:"Jaha, då har vi lärt oss en läxa här va". Så nästa fredag, då jävlar ska det ske. Orkar inte skjuta upp det mer. Efter det hade vi hål. Snackade bara. C skulle köpa en jacka men hade inga pengar. Hade inga 4500 tydligen. Skulle komma på hur hon skulle få pengar. Hon klarade det, tror jag. Med ett lån på 2200 från syrran, och 100 spänn från någon annan. Skulle aldrig kunna låna ut så mycket pengar till min syrra, haha. Kul var det i alla fall.

Sen var det matte, hade en rolig underhållning medans läraren var sen. I.. skickade omkring D och S i en sån hära lastvagn ni vet. På matten kunde jag inte koncentrera mig för att läraren luktade hemskt äckligt. Synd.

Efter det lite lunch, god mat för första gången typ! Fick kycklingfile, ja, inte finfördelat kött för en gångs skull! Halleluja. Och klyftpotatis. Och sås. Vad hände där egentligen? Gott var det i alla fall. Lite mer tjat och prat med tjejerna och sen in till stan med dem för att kolla C:s syrras kontoutdrag. Blev goda resultat.. Sen gick jag till bussen, såg att det var 14 min kvar och kikade in på Oriflame. Fett nice. Ska köpa hudkräm där. Kanske ansiktskräm också. Ansiktstorkan har uppenbarat sig.


Vet fortfarande inte vad jag ska köpa för skor??

all I want for Christmas is you-hu-hu-u


Lite sånt som jag vll ha i julklapp. Helst de på den översta raden förresten, har desirat det länge! Kanske blir en av ringarna en eventuell julklapp till Ylva?

Om företagande...

Min busshållsplats vid skolan är granne med två lokaler. I den ena har det funnits en secondhandbutik, en chokladbutik, en syateljé och nu någon konstig återförsäljare av ipod-tillbehör, kepsar etc. Allmänt skit helt enkelt. I den andra tror jag att det har funnits en PR-byrå ett tag. Annars inget märkvärdigt. Nu har det däremot Oriflame flyttat in. Allt detta har skett inom 7 år. Småföretagen har gått i konkurrs lite hur som helst. Syateljén klarade ungefär 4 månader, och chokladaffären ett halvår.

Nu kan man ju tycka att det är ett rätt så bra läge ändå, med tanke på busshållsplatsen. Det är en sjukt traffikerad gata. Jag måste säga att jag tror att Oriflame kommer att klara sig längre än skit-butiken. Gick in där, fick ett trevligt bemötande och blev hänvisad till olika produkter. Vissa kunde man beställa. Vilket är ett ganska smart drag, för annars tror jag att konkursrisken blir betydligt högre. Viktigt att se om det finns ett intresse. Hittade en massa spännande produkter, till helt normala priser. Typ Maxfactor, Isadora, Maybelline, Loreal etc. Skillnaden är att allting verkar dofta 20 gånger godare och verkar betydligt bättre! Köpte inget men är definitivt i återbesökstankar. Har faktiskt velat ha en Oriflamebutik i Linköping för att jag har varit lite nyfiken på det.

Nu är det hudkräm, ansiktskräm, foundation, concealer, primer, mascara. Ja, det mesta är jag på jakt efter just nu. Kanske lite julklappar också! Känns riktigt bra att den ligger vid busshållsplatsen också. Då behöver man inte gå någon omväg genom stan, utan kan gå in när man väntar på bussen. Enda nackdelen är väl att jag riskerar att gå in där så många gånger att de som jobbar där tror att jag är störd i huvudet.. Haha.

du var bäst nu men du var bättre förut

Hej. Är skiiittrött. Har haft matte, fysik och så biologiprov. Tog musten ur mig rätt så ordentligt. Gick nog ok på provet dock. Tänkte repetera franskaredovisningen och sen ska jag göra fysik och engelskarepetera.. TJoho! Vampire Diaries sen.

10.10.10

10 kapitel fysikprov nästa torsdag. Fét kul det ska bli alltså!

I dream of you against my will

Tja. Har studiedag. Riktigt skönt tycker jag! Det är vinter ute, minst en dm snö! Shit alltså. Tror den smälter nästa vecka dock för det ska bli 8+grader.. Har läxor, ett biologiprov imorn, en franskaredovisning på fredag, en engelskaredovisning på måndag. Har inte gjort en endaste läxa de senaste två dagarna. Bra va? Nu jävlar ska franskan sitta förresten.

det du säger att du tycker betyder inte mycket

Excusez-moi! Ursäkta min franska.

Älskar Daniel Adams-Rays nya skiva! Alla låtar är ju grymt bra!

ser sprickor i horisonten

Tjatja mis amigos! Donde estais? (Var är ni på spanska)
Estoy aqui en min systers rum (Är här i...)

Tja. Är fucking sur, förlåt. Men jag hatar tisdagar. Mitt liv är typ över förresten. Imorgon är det studiedag och jag är sååå glad för det.
Det har snöat idag och jag är sååå less redan! Hemskt. typ 1 dm. Jävla skiiiit. Vill inte halka 7 ggr i vinter, som jag gjorde förra året. Sen har jag haft typ världens tråkigaste lektioner med osamarbetsvilliga gruppmedlemmar och typ 3h hål.. Tack Elin för flummstunden! Hade inte överlevt annars.
Nu ska jag sätta mig och se Svenska Hollywoodfruar. Love.

gryningspyromanen

Tja, hade sovmorgon idag, och utnyttjade den till att sova ut. RIKTIGT skönt, blev ca 10 timmar. Fet najs. Sen skola, fick skjuts med Ebbas brorsa in till skolan. Skönt. Sen fysik, repeterade lite, men snackade mest med Elin som vart i Egypten; den lyllosen!! Sheize.. Sen lunch, sen engelska. Hatar att Tor inte vill samarbeta! Orka? Och sen matte. Fick MVG på senaste provet! Fast sista frågan var dampig fick jag rätt?! Egentligen skulle den göras om. Den var störd. Menmen, är glad att jag fick rätt! Fast jag vet vad jag måste jobba på; faktorisering och sånt. ÄR sämst. Fick fel på det.

Har annars åkt hem med en fullproppad buss i solnedgången och slappat framför soffan. För att jag kan. För att jag inte orkade annat.

Imorgon är det tisdag, och då har jag flöjt. Det får jag icke glömma!

jag är kär i bilden av dig, inte i dig

Den här väskan skapar verkligen ett ha-begär hos mig.. För ynka 299 kr får man denna babe. Piffar upp vilken outfit som helst! Älskar materialmix.


Den här är rätt grym också.

jag synar dina kort

Tack hej, fuck dig, jag har fått nog.
Säg till din mamma att vi inte är tillsammans
Hälsa från ditt ex-x-x-x

Din mamma- Oskar Linnros

Pussssss

it's a hard enough time just trying to hang myself

Hej, kom hem halv ett igår, satte mig framför Vanilla Sky på teven. Den filmen var ju inte så himla bra.... Såg inte klart den. Somnade vid halvtvå-tiden. För er som vill veta! ;) Ebba skämde ut mig ytterligare igår, framför Ylva! Jobbig tjej nr1.. Sen då? Vi åt macarons..

Nu är jag vaken och ska sätta igång med att göra klart redovisningen. För det ska jag. Och sen ska jag göra klart biologin. Jepp, för jag är pepp...


Om du aldrig provat hur kan du då vara säker?

Hej. Har varit fullt upp hela dagen. Vaknade halv tio, gjorde macarons och diskade och så. Sen åt jag lunch. Sen gjorde jag klart macaronsen. Sen satte jag mig framför Robinson vid tvåtiden med biologihäftet. Lämnade soffan för tio minuter sen. Effektivt. Not. Nu dissar jag dock biologin och gör klar Walesredovisningen. GAAAH JOBBA JOBBA JOBBA!!!! HUGH!

parce que j'ai des problemes

Men hej. Klockan är fem över elva och jag har precis kommit hem från Ebba. Såg Idol, skvallrade och kikade lite på Scream 2. Har sett den tror jag? Inte så bra... Kom hem med en fårlever. Vem ska äta den? Inte jag i alla fall.

Jag är sjukt stressad nu. Bara två dagar kvar på lovet och jag har inte gjort någonting. Imorgon blir det hårdarbete på Biologi, ENGELSKAREDOVISNING och Franska. Jävlar i helvete, jag ska ha mvg på allt!

Jag tycker inte om dig längre förresten. Never ever.

I get so tired of the anger and the tears

Jag kan se dig. Och jag gillar inte det jag ser..

Pratade mycket skvaller med Ebba idag, väldigt intressant.

a little doglike

Har promenerat med först mamma och sen ebba. Kändes bra. Gjort fysik. Skållat mandel. Ska äta, sen chillbilla med Ebba ett tag. Hoppas jag somnar idag.

Hälsa från ditt ex-x-x-x

Jag har fått nog.

Din mamma. Hejdå, fuck u.

skammens största skam är upplevd 0900

Hej, vaknade nio.. Somnade halv 2 imorse. FAN jag hatar att inte kunna sova. Hemskt. Hemskt. Mår så dåligt just då. Fick sms av Ebba, yes, nu har hon skämt ut mig igen. Perrrrfect. Måste ta ett snack med henne va. Tänker sura hela dagen och bara göra fysik och läxor. Inte för att jag är särskilt motiverad längre.

artificiellt

Not today

Vill inte omges av Linköpings kalla stad. Ytligt, opersonligt och grått. JAG HATAR Linköping. Jag vill inte vara här längre. Jag hatar min omgivning. Hur turligt jag än har det så hatar jag det. Just nu. När jag försöker sova halv tio på kvällen för att inte vända på dygnet, nej, då ska plötsligt min 8-åriga bror ha godnattsaga, kvart i elva på kvällen. Mamma ropar något. Hänsynslöst. Läser en skitjobbig bok. Orkar knappt med 10 sidor. Och så försöker jag sova. I en timme. Inte går det. Har för mycket att tänka på. Förväntningar, kärlek, måsten och min hemska omgivning. Inte fasen kommer jag ihåg vad jag gjort de senast tre veckorna? Varför? Har jag min första livskris? Jag hatar att inte kunna sova. Nu ska jag lyssna på deppmusik och inte göra någonting. Fy.

Something wasn't stupid, no it's dumb

medis

Urbanears verkar ha ett par riktigt coola hörsnäckor till telefon/ipod. Både snygga och bra! Vill ha, mina gamla som följde med ipoden har varit trasiga i typ två år nu, har därför ingen lust att köpa nya likadana. Please for Christmas?

mitt namn är mycket och jag vill ha mer


Gött från Whyred.

baby

Hej. Har inte haft tid till nånting idag. Vaknade, glodde på teve en stund och sen skulle vi helt enkelt göra lunch. Gustav ville göra piroger så då gjorde vi det. De blev helt ok men tog ju för jäkla lång tid. Och sen tvättade jag, promenerade i den fina (men kalla) solen och sen satte jag mig framför top model och project runway med fysikböckerna. Är nu klar med två kapitel.. Bara 6(?) kvar eller nåt. Förutom det har jag biologiprov, en franskaredovisning och en engelskaredovisning nästa vecka. Hallå, var försvann dagarna någonstans? Nu har jag bara 3 dagar kvar. Shet, som mamma säger, måste jobba på nu. Tur nog är mamma hemma imorn och lagar mat. Vi kanske ska köpa skor imorn också, men jag vet inte vilka jag vill ha! Utbudet är ju inte jätteinspirerande precis. Blir galen, måste ha ett par att varva med nu i vinter, annars pajar mina kängor helt.

leave my wife alone-john lee hooker

Känner för att bränna pengar. Men orkar inte åka till stan. De har så dåligt utbud, blir så oinspirerad av den miljön. Bra kanske, men jag lägger pengar på en massa skit. Hur kul är det? Almanacka liksom? Godis? Mat? Sudd? Nae, jag vill ha kläder. Men min psykologi funkar såhär: har jag mindre än 300 på kontot har jag typ inga pengar. Alltså kan jag inte shoppa. 300 är inget för mig? Fast egentligen är det ganska mycket? Borde sätta in de 300 spännen som jag får varje månad och tycker är en struntsumma på ett sparkonto eller nåt. Tror det blir rätt mycket i längden. Snacka om att värdera pengar rätt.

Känner mig riktigt melodramatisk också. Lyssnar på Johnny Flynns Brown Trout Blues, och den är bara bra om man är deppig. Antagligen är Rob Pattinson också bra. Antagligen är det novemberdeppen som satt in. Ebba pratade om det idag. Är nog påverkad. Har inget nytt som lyfter mitt liv. Än så länge tror jag inte att ett klädesplagg har lyft mitt liv, så tror inte att jag ska hantera min kris så... Vill bara lägga mig under täcket och sova. Inte plugga, träna eller äta eller nåt. Bara äta söta grejer och sova igenom hela vintern. Julen är snart här, men blir jag glad för det? Nej, julafton är inte roligt. Suck, gissa vem som kommer till Katte på måndag som en rishög?

Fett mys på detta dock, skulle inte tacka nej om en vänlig själ skickade hem detta till mig?

är livet värt att leva om det inte är perfekt?

Alltså, när alla omkring mig strävar efter att nå det perfekta, vad ska jag då sträva mot om inte just det?

Hej, inspirationen till mitt liv är låååg just nu. Måste ha lite mål. Men blir så sur och deppig av de ytliga idealen omkring mig. Vet att det låter som en klyscha, men nej, jag tror inte att de flesta är starka nog att stå emot en tidningsframsida. Världen är skapad för komplex.

sitter och googlar på olika komplex...

...och tänker att 40-åringars bloggar är sååå mycket roligare än kenza. Har hittat min ultimata ålder. Trodde den var sjutton. Har alltid varit den ultimata åldern för mig; sjutton. Då är man stor.

Inte arton. Så ful ålder. Även om man får göra en massa grejer då, så slutar man ju vara barn? Ok, man kan ju fortsätta vara barnslig, men man måste fortfarande betala högre pris för saker, tex tandläkartider, sprutor och inträden. Så himla drygt. Som om man har råd med det när man är arton? Suck. Pallar inte.

i fuckin hate you

I love being so mad at someone that I point the middle finger at my computer screen and point my tongue out and scream "FUUUUCK YOUUUU ASSHOLE!".

Fan vad sur jag är. Desperate Housewives ägde förresten. Kollar på dvdboxar nu. Oturligt nog har jag inte såå himla mycket pengar att röra mig med nuförtiden. För att pappa vägrar betala tillbaka sin skuld eftersom han tror att jag lurar honom. My ass, jag förlorar ju pengar om han inte ger tillbaka dem? Sur. Turligt nog kom mamma in och sa att hon skulle höja "månadspengen". G-g-g-great säger jag bara! Behövs. Och så sa hon att de skulle ha nåt mvg+pengarsystem, och frågade hur många jag hade fått på sistone. Radade upp några och då sa hon att hon skulle sänka summorna lite... haha.. Men jag skulle jobba hårt för dem gratis också. :P Varför jag berättar allt detta vet jag inte, antagligen för att jag använder bloggen som en virtuell dagbok. Ingen höjdare kanske. Kanske borde skriva i en bok istället. Men blir så trött i händerna. Och så orkar jag inte ha lösen på bloggen heller. För då får inte mitt blottar-ego (ja alltså inte bokstavligt, symboliskt!) utlopp..

I wonder how, i wonder why

Hej, Desperate Housewives börjar om typ en och en halv timme. Har hur lång tid som helst att slå ihjäl! Att sätta sig framför Paradise Hotel är uteslutet. Jag behöver inte ännu en serie att följa. Haha. Kanske ska sätta mig och filosofera om livet, eller kanske läsa i engelskaboken? Eller skriva sammanfattning på biologin inför provet? Ja, det gör jag. Finns inget så kul som biologi.. =) särskilt när man har goda chanser att få mvg! Wohooo!11111!one..

he's got to play a part

Tjena... Har joggat, gick skitdåligt. Blir alltid så slapp på hösten.. Buu. Tror att det har att göra med att det är mycket roligare att springa i solnedgång än regn. Tyvärr tror jag inte att det är roligare att springa på löpbandet. Får väl bli spinning eller nåt.. Men helvete heller Friskis och Svettispass.. Bara boxning eller nåt kul i såfall. Påtal om boxning, har kommit fram till att jag tycker att våld är skitkul. Varje gång jag ser Bear Grylls "Worst Case Scenario" blir jag skitglad till exempel. Vill verkligen lära mig självförsvar. Men det verkar så jobbigt att vara den som blir slagen. Hellre den som slår :).. Ond.

Har ätit avocado, omelett och 2 macarons.. Göööööööörgoda! Gjorde några med citronfyllning också för hallonfyllningen räckte inte riktigt... Tyvärr ;). Citronfyllningen blev konstig, för självklart skar (skrev skärde förut men kom på att det var ju fel.. hjärnan är med idag..) den sig. Antagligen för att citron+mejeriprodukter alltid skär sig. Borde bara ha tagit rivet citronskal. Men de blev gooooda i alla fall! Kom på att bakning är ju riktigt kul ändå. Fast jag ska nog inte ha det som hobby. Då blir jag tjock, hahahahha.

NAE, nu måste jag göra fysik. Nu är det NO GOING back säger jag bara. Ska kedja fast mig själv och blockera facebook (vilken bra idé, varför har jag inte tänkt på det tidigare? Juste, för att jag inte kan leva utan facebook...), eller hämta senaste Elletidningen som ligger i bilen sen några veckor tillbaka.. Ska bara hämta ett glas vatten först.

Baby i'm howling for you

Tjenamittbena! Vill bara säga att idag har jag inte rört något som har med skolan att göra. Sorry, Sara. Sorry me, sorry Bennie. Men jag har bakat. Imorgon ska jag fanemej ta en joggingtur, tills jag dör. Grundar med gröt tidigt och ger mig sen ut efter några timmars plugg. Då var det spikat! Eller? Macaronsen blev goda, men de såg inte ut som de skulle tyvärr. De höjde sig inte och några fick sprickor. Men tydligen blir det oftast inte bra första försöket? Undrar vad jag gjorde för fel. Kanske var det bara Karma eller nåt? Haha..
Så. Fin.

living the life



you desired my attention but denied my affections!

White Blank Page-Mumford & Sons

Stör mig lite på att M&S är lite för poppis nu.. Men de är ju bra. Kanske inte topptopptopp, men bra!


Bästa delen är ju när de sjunger "A white blank page, and a swelling ra-a-a-age!"

somewhere in my old home town there's a kid draggin an anchor raft

Hej, gör macarons!!!!!?!!!.. Känner mig som en överklasstjej, men tanken på att jag faktiskt bakar dem mildrar intrycket lite. Hallonsmak! De är rosa och har hallonfyllning.. Får se hur detta blir. Hade tänkt göra chokladsmak också men jag orkade inte. Har seriöst varit igång och gjort det här i 2-3 timmar. Cyklade först till Konsum och köpte vit choklad och hallon.. Sen tog ju mandlarna längst tid. Skållade dem igårkväll, men var tvungen att mala dem två gånger, både i handkvarn och i hushållsapparaten.. yes! Sen gick det lite snabbare. Ska bara sätta in dem i ugnen snart. Och sen blir det fyllning.. :)

Ska göra läxor sen, I promise!

RSS 2.0