I'm not your toy!

Alltså. Nu har jag pluggat på biologiprovet hela dagen!! Men ändå är jag inte klar, för nejnej, jag ska ju göra instuderingsfrågor och läsa på om havet. Herregud, räcker det inte att jag vet hur övergödning funkar eller? Känns som att jag är expert på det just nu, hööhöh.
Jefla skit. Jättetråkigt ju. Bara ibland som det är kul när man sätter ord som kiselalger och silikatförråd på folk som är störiga i franskaklassen. Alltså jag och Rebecca hade en mycket intensiv diskussion om värsta störande tjejen i vår franskaklass. Tur att jag inte var den ende annars hade jag gått under. HÖHHÖHÖ. Sluta kisa för fa-an..
Kan man vara så här blek? Seriöst? Jag menar, jag är ju blek så det räcker nu, behöver liksom inte vara kritvit. Ser ju ut som ett mongo. Funderar på solarium fast det ger hudcancer.. Fint höger ögonbryn också.

a dream

One boy and one girl sit a few feet apart on the same bench in school..
Boy- Hey, what's up?
Girl- Nothing, just my biologytest today. (looks down, pretending to read..)
Awkward silence. Suddenly boy kisses the girl. Girl responds.
Boy- Wow, that was great... So.. do you like me or was this thing just really really rude?
Girl- If I like you? I love you!

did you know?

Nae, nu lägger jag ner biologin efter ca 3 timmar varvat med surfande. Ska sluta kolla bloggar. Fast lite kul är det. Blir så himla uttråkad av biologi.. Nae, nu tar jag tag i franskaläxan från helvetet, duschar och går till kojs.. Jävla skit att jag glömde Wuthering Heights i skolan. Ska ju vara färdigläst om 6 veckor.. Ehumm. Tror jag hinner om jag bryr mig lite.


Hejdå. Har jag sagt att Edward Sharpe and the Magnetic Zeros är bra eller?

let go

Alltså fa-an vad jag hatar biologi! Det är så himla tråkigt. Till och med fysik är bättre tror jag. Alltså. Massa text att lära in. Till på fredag. Och jag ska få MVG. Who am I kidding? Yeah right. My ass. ..........

running in the street like it's only you and me

geeze, you're something to see!


Gud. Jag är så jädrans trött idag. Och så ska jag plugga som en gris till biologiprovet på fredag. Jippi! Fick mig i alla fall en trevlig busstur med Ebba.

Allt känns så fel idag. Jag vill bli fulländad. Jag vill inte bry mig så himla mycket. Jag vill ha dig. Jag vill inte ha dig. Jag vet inte riktigt. Jag vet inte vad meningen med livet är. Jag orkar inte med det mer.

Never loved one like you

Hate you during day
Love you during evening
Don't know during night
Can't get you out of my mind

You don't look awesome
You just think awesome

I think I love you a little bit, but only if you love me a little bit.

Catching bullets with our teeth

Alltså. Jag haaatar Biologi. Det är så himla mycket man ska komma ihåg hela tiden! Och jag som har prov på fredag. Hur ska det här gå? Jag MÅSTE ha MVG. FÖR I HELVETE. JÄVLA SKIT vad jag ska ha MVG. Vad är några timmars hårdplugg mot ett helt liv i välfärd? Sara, kan du svara på den frågan?

-JO, ingenting. Några timmars hårdplugg är INGENTING för att få ett liv i välfärd.

Så jag antar att jag inte har något annat val än att läsa och skriva sammanfattning nu..

förlåt, men jääävla kuuuuuuk!

JÄVLA Skitarselkuuuk! Jag tog fel på lektionstid! TYDLIGEN började jag för över en timme sen!! JÄVLA ARSLE!

A castle of love


Building a castle with one hand while tearing it down with the other

Home is where your heart is.


give blood

Alltså. Jag blir så jääävla galen på mig själv. Slutade tidigt idag och skulle precis åka hem när jag kom på: Juste! Jag har ju flöjt idag!

Alltså seriöst. Det sista jag tänkte på igårkväll var ; glöm nu förihelvete inte flöjtlektionen. Och vad gör jag? Jo, jag glömmer bort den för andra gången. Jag hatar mitt liv nu. Särskilt min fritid. Ingen koll alls. Tur att lektionen börjar tio i fem då, så jag kanske har en liten chans i alla fall. Tänkte plugga och träna nu. No free time for me. Nono. Och jag ska sluta läsa bloggar också. Bryr mig inte om deras jävla liv, jag har ett eget att ta hand om.

när den osårbare börjar verka sårbar

Då jävlar blir jag rädd som sjutton.

i don't eat much. Mainly skin.

Alltså. Den här dagen har varit urkass. Dåligt besked på morgonen. Men oundvikligt. Det enda positiva med den här dagen var att jag fick MVG på matteprovet. Yes!! Säger jag bara. Där fick du, Dzevad. Bu-u-u-u-r-n. Nu ska jag bara få MVG i resten av Matte C. Och i Biologi A vilket jag har prov i nu på fredag. Får inte göra Anna besviken nu! Så jag ska jobba och skita i hur det känns.


I'm not gonna let it get to me. My life is already fuckin shit and I'm fuckin not gonna ruin it more.

ingenting är för evigt

Men jag tänker inte misströsta för det.

Jävla skit.

skitkul va hahaha

Alltså. Jag blir så jävla besviken så fort jag ser någon som röker. Spelar ingen roll vem det är. Antingen beror det på att människan är naiv, dum i huvudet eller har problem av något slag. Rökning är varken gott, coolt, kul eller nyttigt. Bara dumt. Får man en kick av att göra något dumt eller? För i helvete, vi lever i 2010 nu. Har ni inte fattat att cigaretterna har dödat så många och att ni antagligen också kommer dö av detta?

Mest besviken är jag på feströkarna. För att ni inte inser att det skadar er även om ni röker så sällan och för att ni inte kan ha kul utan en cigg i munnen. JAG BLIR SÅ JÄVLA ARG! Varje gång är jag lika förvånad. Att röka är typ en dödsynd för mig. Det är självmord. Jag klarar inte av det. Känns som att en liten del av mig går sönder varje gång jag ser någon av mina nära röka eller snusa. Skitsmart, förstör ert liv. Bara för att ni har lite problem för stunden. Lös dem istället eller glöm dem. För rökning löser ingenting åt er. Jag har aldrig träffat min mormor på grund av cigaretterna och morfar har levt i ensamhet i över 30 år nu. Fy helvete.

Var bara tvungen att få ur mig detta.

you don't know me

You don't know me at all.

At all!

I don't know you at all.
Yet I affect thou.

jag vill också

jag vill också
jag vill också
jag vill också
jag vill också
jag vill också
ha det så.

snygg väska


Facebook funkar inte.

Fattar ni vilken katastrof för hela världen? Alltså. Shit. Det är inte ens så kul.

pengar betyder inget för mig längre

Alla mina sparpengar är snart slut. Men jag orkar inte bry mig längre. Pengar är bara något materiellt. Det finns viktigare saker än att spendera eller spara pengar. Andra människor till exempel. Bara därför ska jag sätta in 800 spänn i min sparkassa denna månad bara för att visa att jag klarar mig på en hundring.

HELVETE

Jag vet inte längre vad jag vill göra med mitt liv. Jag vill bara härifrån. NU.

Men enklaste sättet att lyckas är väl att börja plugga inför biologiprovet så jag tar på mig myskläderna och börjar med det helt enkelt.

I still want you no matter how perfect and repulsing you are. Goddammit.


stay the night

Yo shortiees.

Ska snart åka och hämta mina kära vänner vid Konsum, för vi ska ha lite filmkväll här. Tyvärr här ja. Var tvungen att städa hela dagen, haha. Det enda jag gjort. Men är man jäklarns motiverad så går det alltid utan allt för mycket lidande, höhö. Det har jag minnsann märkt. Motivation är det viktigaste. Ska bli riktigt kul det här. Om familjen håller sig borta vill säga. Sist jag hade kalas hemma (i femman) strippade Carl-Johan, hardcore, mot min vilja. Helvete vad hemskt det var!

Går sönder i takt med basen i marken


Shining just for you

Undvikarstadiet. Förnekelsestadiet. Glömstadiet. Passar inte-stadiet. Kompisstadiet. Inget gemensamt-stadiet. Inbillnings-stadiet.

Såg på Tyrashow att de med runda ansikten förlitar sig på känslor istället för förnuft. Tror  att jag (som har ett rätt så runt ansikte) förlitar mig på inbillning.

Vill bara ha dig

Tjenamörs! Hade matteprov och det gick faktiskt helt okej. Jag dog inte! Tur va? :D
Sen snackade vi lite på lunchen och sen slutade jag så då åkte jag hem direkt. Mmmm.. Vad skönt att sluta tidigt! Särskilt när man vaknar tidigt också. Jag kommer att dö sen när jag har IV i november.



Once I put my coat on

Never Think-Rob Pattinson

Vackraste låten någonsin.

För övrigt håller jag på att få damp av faktoriseringen. Borde inte vara så svårt egentligen men alltså. Det funkar verkligen inte. Helvete.

desire on hold

Mucho bien dag med fysik, äppelpaj och en massa garv med vännerna. Förutom seminariet då. Det gick inte super men jaa helt OK ändå. Nu är jag hemma och jag tänkte räkna matte i minst fem timmar till. Wish me luck!

allting kommer bli bra tillslut om du bara låter det va.

hmm?

Alltså. Gårkvällen. Fick damp. Varje gång pappa förklarar matten börjar jag grina för att jag känner mig som världens sämsta människa. Och nästa gång han förklarar grinar jag för att jag grinade förut och det var så löjligt. Och sen förstår jag. Jag måste tydligen gråta för att förstå. Jag är sjuk i huvudet tror jag.


Ae, matteprov imorn och biologiseminarium idag. MÅSTE utnyttja sovmorgonen till plugget. Buuuuuhuu.

I feel sick by the sight of you mt

Alltså. Har varit helt lam idag. Fast vi hade bara 2 lektioner så det var väl helt ok ändå. Tyvärr ska jag självklart ha matteprov i övermorgon dock och jag kan typ ingeeenting. Imorgon har jag ju seminarium också. Jippi! Tror att jag har gått in i väggen för min hjärna är typ helt felkopplad nuförtiden, som på franskan. Fattade ingenting ju
I'm not a robot. A robot..

jag ska dansa fastän hjärtat brister

Jag älskar sovmorgon. Och att sluta 14:20. Så nu ska jag äta risifrutti och göra matte.

Älgvete!

Nu är det kris. Jag kom nyss på att jag skulle haft flöjtlektion idag. Nu jävlar krisar hjärnan. Tror jag gått in i väggen. Får INTE låta detta ske. Det här händer inte.

In your dreams mothafocka.

Jösses

Beställde nyss 5 nr av Elle. Har blandade känslor. Iof kostade det bara 99 spänn och så får jag ju något som verkar vara en dålig DVD på köpet. Å andra sidan hade jag inte riktigt tänkt över beslutet. På csn-kortet.se kan man alltså göra detta om man är student! :)

Shit.

who do you who do you think you a-a-are?


That made me crazy
I think you're crazy
Just like me
And all I remember
Is thinking, I want to be like them


Crazy-Gnarls Barkley

Tyckte den här låten sööög när den var modern men uppenbarligen hade jag ingen musiksmak då. För den här är ju asabasaskön! Sätter preeeeciiis ord på mina känslor haha. Fast det verkar alla låtar göra nuförtiden! Knäppis.

the end's not near


Yes! Har suttit och skrivit subtitles på filmen hela eftermiddagen. Höll på att få damp eftersom jag har matteprov på fredag och biologiseminarium på torsdag. Men nu kom jag på att jag har sovmorgon till 11! Ååå så skönt säger jag bara. Höll på att avlida av stressen. Kan alltså vakna tidigt och plugga matte då. Sen har jag bara svenska och språk.

re:stacks

Haalloo. Idag fick vi se filmen. Mucho intressant, fast jag är en så dålig skådis. Hade även skolfoto. Kömpisarna tyckte jag blev bra men ja,, vi får väl se slutresultatet sen. Kan ju bli det då jag vrider på huvudet för att snacka med Elin.. Höhö. Annars har jag haft långlunch, hängt vid amnestybordet och skrivit på Biologirapporten.

Inte lika crazy längre.

hur ofta är kärlek obesvarad?

I min värld är chansningar med efterföljande nederlag=jorden går under.

Rätt världsyn eller? Håller på att blir galen. Kanske var köttfärssåsen eller nåt.

being in love with your ass ain't cheap

Eee-h. Det är 2 h sen jag kom hem så nae, nu ska jag börja med matten..

Ser fram emot imorgon då jag äntligen får se vår film! Haha läskigt, kommer suga ju.

Σ>

I am not a robot

abc

kan man tolka någons känslor utifrån en spotifylista?

HERRE. GUD. I. HIMLEN.
SHIT POMMES FRITES!

jag skäms

Alltså, seriöst. Vad tänker 6 procent av den röstberättigade befolkningen? Störda jävlar.
Har vart i skolan, var inte skitjobbigt men ändå lite jobbigt till och från. Är sjukt disträ också. Förut lade jag märke till allt, nu är det inte så längre. Typ att jag har värsta gula fläcken på skon. Vet inte varför? Skulle ha vetat om jag inte vore så himla disträ hela tiden.

Allsidigt

Crossroads and given the option
To pass and look back at goals I've missed
Rainbows of burning bridges
If you squint a little more it looks the same

But ooooooooooooooooooooooooh
There's a little bit of me inside you
Gathering what you've lost
But oooooooooooooooooooooooooh
There's a little bit of you in everone
Can never keep a secret

Problems, lines on your face
You smooth them out so no one can tell
put a straight back upon a stage
could dance dance hide the tremor in your hand

But ooooooooooooooooooooooooh
There's a little bit of me inside you
Gathering what you've lost
But oooooooooooooooooooooooooh
There's a little bit of you in everone

And I'm watching you now
I see you building the castle with one hand
while tearing down another with the other

And I'm watching you now
I see you building the castle with one hand
while tearing down another with the other

And I'm watching you now
I see you building the castle with one hand
while tearing down another with the other


Sätter ord på mina känslor

heart skipped a beat

PEEEEEEEEEEEUW. Har sovmorgon till 1045 idag så jag tog en 20 minuters jogg i solen nyss. SÅ skönt men ändå lite svettigt så nu kastar jag mig in i duschen. Jag har en mest troligt ganska jobbig dag idag med fysik, matte, en hopplös engelskauppsatsskrivning och sen måste jag stanna kvar och skriva på biologin. BLÄ säger jag bara.

Nae, see ya!

Nevva ezcapin' tha zand


Alltså, hur kan man INTE älska denna kille?? Hört att han är ett riktigt rövhål men hallå, hans musik. Shit pommes frites. Måste ha. Visste ni att han bodde i Central Park en period i hans liv? Surprise....

Fullkomligt ÄLSKAR hans andra låtar Buriedfed och The Debtor och The Sound. Sjukt bra.

too afraid to love you

Köpte choklad på Konsum med Ebba och åt den. SKA ALDRIG ÄTA MER SOCKER. Alltså, jag klarar inte av socker. Jag blir astrött och grinig. Håller på att bryta ihop över matten här...


Koncentrationen är hög.

don't look back in anger

Devendra Banhart


Trevlig gårkväll, inte så trevlig morgon, var tvungen att sortera strumpor!! Hade massa energi och tänkte göra fysik men nu ska jag vika ihop kläder istället. Sånt som man aldrig hinner under veckan..  Woho så kul!

gonna live quite long

"Raaaaawr".

Looked at me
Noticed you barely
Realized after a while
Perhaps. Maybe
Now totally a fool
You barely bother
Too late.
Should have gone yesterday.
Maybe. Perhaps.
Spoken a few times last weeks.
Shortly
you're work in progress
hope no one else gets to you first



Ska till Ebbissss sen. Wohoo!! Älska att jag löste en fysikuppgift och fick rätt, men sen när jag tänkte efter fattade jag inte hur jag hade gjort. Smart där. Värsta geniet tror jag.

Would looove this

sit there in your heartache

Eeeh, schäkta schäkta jobbar ni med media eller?

Hej.. Idag har jag fått ännu ett bevis på att mammas lokalsinne inte riktigt är som det ska. Men jag har hursomhelst köpt två lampor, ett genomskinligt klot och den kopparfärgade lampskärmen+fot.. Woho!! Har även spelat klart filmen hos Hannis pannis och nu sitter jag här, två tablettaskar och lite nudelwok senare med datorn som bästa umgänge.


Nu ska bara loftsängen bort. Om nån vill ha den såklart. Ae, nu ska jag låtsas att jag inte har ett liv och få ut mina så väl dolda aggressioner på fysik-och matteböckerna. Kanske lyssna lite på Fuck You också. En sån dag idag.


FUCK YOU AND FUCK HIM TOO. BLIR SERIÖST GALEN...
önskar jag inte brydde mig så mycket.


Dude.

Har ätit karamelliserade fikon med glass, taiwok och sett på Gudfadern. Har inte kunnat bli en bättre fredag måste jag säga. Min lampa har kommit också. Och den är gööörcool.. Imorgon ska vi spela in en indien-temafilm hos Hannis på landet med stort L så...

Somnade i soffan så jag drar mig till kojs nu.. GODNATT..

i'm not a robot

TJOOOO.. En vecka sen jag startade denna blogg! Utvidgade lite som ni kanske märker.. Än så länge nöjd. Skriver flödigt och inga onödiga inlägg framtvingade. Nono.

Har nu klippt av en massa fransar på ponchon och det blev mucho bien.. Såg ut som en trolldräkt innan ju. Adjö, skall äta kvällsmat nu.

The change in my pocket wasn't enough

I LOVE FRIDAYS. Alltså, två lektioner på förmiddagen, långlunch och hem. SKÖNT som i förbasiken.. Förresten så följed jag med Hanna och tjejgänget till Brännpunkt då hon piercade sitt öra i brosket!! Grymt coolt. Shit asså, blir nästan sugen. Fast det som håller tillbaka är väl att man måste rengöra det där i typ 8 veckor och skit. Så nae. När jag tog mina hål så blev jag typ galen på att de aldrig läkte som de skulle. Än idag dampar de ju ibland.


Stor eloge till vädret förresten, jag älskar när det är solsken omväxlande blåst och spöregn, härligt värre. (Känn ironin..)

Sancho Panza

Jag har blivit en sån där människa som kollar på tvättlapparna innan jag köper något. Kollar direkt, ser jag 100% akryl lägger jag ifrån plagget. Akryl värmer inte, nopprar sig och brinner som en gudvetvad. Så idag när jag såg en poncho-aktig grej på Bikbok, nedsatt från 699 till 149, och kollade på tvättlappen såg jag 60% lammull, 20% angoraull och 20% nylon (inte lika bra, jag vet).. Men ändå. 80% ull till detta pris.. Shit pommes frites. Visst, med mina ynka ca 160 cm når den ner till vaderna om jag inte knyter upp den lite. Men jag kunde inte motstå den. Helt underbara färger och mönster och så lite fransar på det. Känner mig som modebloggar-stereotypen nu. Snabbt som fasiken kollade jag igenom plånboken, hittar 60 spänn och kommer på att jag har 99 (VARFÖR 99 för i helsike, varför inte 100??) kr på kortet. Tar mig en funderare ute i det kalla vädret och återkommer frågandes om man kan kombinera kontanter och kort.. Oui, det kunde man. Köpte den och gick till bussen lite fattigare. Tidigare hade jag köpt en beige tröja med skinnlappar på armbågarna på Gina Tricot (Vet, skulle aldrig handla därigen men nu blev det ju så...) så nu är jag 400 spänn tunnare i plånkan. Woho, men jag får snart lite typ 900 spänn av mina parentas för att jag lagt ut en massa.

Har köpt skavsårsgrejen Bodyglide nu förresten, återstår att se hur den funkar.


Come indianos, let's go

Glitzy.se


Gaah, kolla! 75 spänn på Glitzy. Snygg ju.

FUCK YOU


GRYYM låt!

klämkäckt

Ibland låtsas jag att jag är med i en film när jag går på gatan och lyssnar på musik.

Tjabba. Idag har jag haft en lektion 0810 på morgonen och trots det är jag inte sjukt trött just nu. Tur det. Efter matten hade vi håltimme i typ 3 h så jag och Elin lämnade tillbaka böckrna som är försenade och så.. Sen åt vi makaroner och körv i matsalen (sistnämna sjukt äcklig, hur kom man på att ge oss äcklig korv??). På tal om mat. Jag tycker att skolans mattanterr borde sätta upp en lista med näringsvärden i maträtten så man vet vad man äter? Jag vill vara medveten om vad jag äter. Dessutom är det ju bra om skolan täcker närings-kraven och kan bevisa det. Ser inget negativt i detta. Ska nog skicka iväg ett mejl till rektorn om det för jag skulle mucho gärna vilja det.

Efter maten gick vi lyssnandes på MGMT, VW och MBAR till Björkö och hade DDD undervisning (Don't Drink and Drive). Självklart hade jag inte tänkt sätta mig i en bil med en påverkad eller köra själv under de omständigheterna men detta ökade verkligen motivationen. Dessutom fick vi klättra ur en uppochnedvänd bil, lite klurigt men inte så svårt som jag trodde haha. Efter det hade vi krock-undervisning och sen snack med polis och räddningstjänst. Mitt i allt börjar det blåsa som en skit och regna som en tok... Stod inte ut.

Träningsverken är förresten nämnbar.

goddammit I must havvit


Alltså kolla koftan! Desirable.. som fasen. Perfekt avvägning mellan skönt klassisk och lite folk-etnomönstrat.
Men. Den finns inte i nätshoppen någonstans! OMAGOD.

Didn't think you had a heart

Tjena. Idag har jag lämnat tillbaka försenade böcker på bibblan.. Ehum, jag har en annan som det är kö på som är en vecka försenad.. Hoppas jag slipper betala en massa eller nåt! :S

Tar väl en då..

Har varit på en politikdag idag. Intressant men tråkigt då och då. Höjdpunkten var väl när SD-snubben sa "energifrågan" men jag tolkade det som "skitfrågan".. Efter det en turbofika med Pölsen och sen skyndaskynda till flöjten och sen gå och vänta på Pölse och mamma som var på utveckingssamtal. Tyvärr tog samtalet 45 minuter längre tid än vad ett vanligt utvecklingsamtal brukar vara så jag väntade sammanlagt 75 min utomhus i regnet tittandes på en ekorre innan de mot sin förtret var tvugna att visa sig för mig. Jävla skit. Jag hade ju tänkt träna. Blev bara lite armträning idag, knappast nåt att skryta med.



Måste äta dirr så hejdå..

Är det nån mer än jag som stör sig på att moderaterna har fått "stekar/snobbstämpeln"? Jag menar, Reinfeldt har ju inte ens backslick och verkar ju inte vara nån partyprisse precis.

me and squirrel


Är sjukt bra.

Drömde inatt att jag hade en katt

Höhö, inatt drömde jag att jag fick skavsår! Haha, helt sjukt. Måste varit nåt jag tänkt på under dagen eller nåt. Gick ju omkring i wedges..

California English


Zara. Alla kostar 299:-

Ähum, jag känner att jag vill ha allt här. Varför är internetutbuden alltid så mycket större än typ H&Ms?? För guds skull... Suck. Fast ja, det är ju mycket bekvämare att shoppa framför datorn. I love nätfönstershopping.. Och blusen är ju typ perfekt. Om man bortser från bandet i halsen då. Är inte så förtjust i det överdrivet preppy.. Och den stickade tröjan!!!!! GAAAH. höhöh...Synd att det inte går att handla på zara.com.. i alla fall vad jag vet... När jag är på Zara i Stockholm tycker jag inte att jag hittar något. Tyvärr.


Om en och en halv timme ska jag ta bussen till stan. Ni får ha det så bra! Förlåt att jag terrat bloggen med en massa inlägg nu på morgonen men jag måste blotta mitt innersta lite för mycket ibland.

gnejs



Lampskärm, 179 kr på IKEA.


Ähum, sjukt snygg? Sänglampekandidat #1.. Lär göra sig sjukt bra mot min guldvägg och min andra lampa som jag köpte iförrgår som är som ett genomskinligt klot.. Nu ska jag bara hitta lampfot och sälja loftsängen som är som tagen ur tjotahejti och så är det kirrat.

Har bestämt mig att behålla de bruna bokhyllorna. Orkar inte göra mig av med dem och så ger dem väl en skön "vintagestil".. De var typ pappas morfars eller nåt haha...

Make up store liquid foundation


245 :-

Funderar på att köpa en ny foundation snart. Har slutat ha det men ja.. På vintern behöver jag nåt som återfuktar och piggar upp lite.. Hehe. Får se hur det blir. Min mineralfoundation börjar ta slut.


140 :- Verkar också lite rolig, höhö.

I can't tell you what it really is

YO mamas. Har sovmorgon till halv ett men var tvungen att gå upp nu för att inte påverka min dygnsrytm och för att planera med bussarna. Orkar inte cykla i regnet ju. Vi ska på någon politik-dag i Cloetta Center idag och dit kommer typ 5000 gymnasieelever. Har flöjt efter så jag känner inte att jag vill ha med den där så jag tänkte lämna den i skolan innan...... Gaah. Jag som haatar att gå omkring hela tiden måste gå och göra en massa. Kommer vara helt slut efter idag. Tänkte jogga mig till döds också nu när min förkylning är lite bättre och min ipod har batteri för en gångs skull. Och sen ska jag göra fysik och matteee. Woho, rolig dag! Not.




Ultimata koftan som jag är på jakt på.

wingfly autumn


Lite snyggt från Zara. Alla toppar kostar 299. Kofta+kofta+blus= 900.. Ska jag?

I höst vill jag ha en stor tjock ullkofta, en lite mer klassisk kofta och så en fin blus som kan klassas antingen grunge/klassisk. Den som passar in bäst är ju då den vita nere i hörnet, men den är ju så genomskinlig..Gillar ju inte det så mycket. Är ju så jobbigt. Annars gillar jag ju den grå. Och alla andra, höhö. Frågan är ju bara hur de sitter. Man vet ju aldrig, modellerna ser ju ut som anorektiker. Höhö. Tycker de borde skaffa sig lite höfter för annars kanske det blir jobbigt när de får barn och så. Höhhö, lite ironiskt där kanske. Men ja.. Fram med höfterna peeps!

when i was a young boy, at the age of five

Hejhej. Dagen har varit helflummig men ändå helt ok. Hängde med lite halvdåligt på fysiken, på engelskan såg vi på en rolig shakespeare-film och sen hade vi matte vilket gick helt okeeej. Har nu varit hemma ett litet tag och tänkte sätta igång med matten nu. Har ju prov nästa fredag!! Vilket jag måste få MVG på.

Shocked me like an electric eel

MGMT <3

Electric feel now, electric eel now

screamin' cali

Eh, hej. Denna helg har varit total berg-och-dalbana.. Farfar blev inlagd på sjukhus i fredags och läget var rätt så kritiskt, så vi åkte till Nyköping och hälsade på honom och farmor. Resten av hela tjocka släkten kom också, och det blev lite släkt-träffanda där ett tag. Alla var såklart ledsna å farfars vägnar men ändå glada att träffa varandra. Igår när vi hälsade på för andra gången fick vi veta att problemet var borta, pga av att de gett honom så mycket blod för att han skulle hinna träffa alla. Känns som en slump, men jag är jätteglad. Helt otroligt. Vad hade hänt om vi inte åkt dit? Hade läkarna skitit i att ge honom blod då och bara låtit honom dö eller? Man lär väl aldrig veta.

Om en timme ska jag till skolan. Har inte gjort en enda matte eller fysikuppgift i helgen, så i eftermiddag är det läxorna som gäller! Har ju trots allt prov snart.. Ehehh.

Fyfan vad skönt att jag aldrig blir 25 för hjärtat det bränns

Vet inte vad jag tycker om Oskar Linnros egentligen. Känns så pretto men låtarna fastnar ju ändå. Jaja, det är bara en fas.



With every string attached, only one thing is missing. US. We. You+Me. Subm
arine.

Mina mål

Ok. Jag har undermedvetet ställt fram några mål inför terminen. Skriver upp dessa mest för min egen skull..
  • Läs mer fysik på fritiden. Jobba mycket i förväg. Förstå allt. (Ligger redan efter ett helt kapitel)
  • Satsa stenhårt på varje liten text, uppgift eller läxförhör, tydligen så räknas varenda liten del in i betygen sen. Prutt.
  • Prata mer. RÄCK UPP HANDEN FÖR I HELVETE.
  • Träna varannan dag  (mål: spring 5km 3-4 ggr i veckan) (är dock förkyld nu och konditionen har väl fått sig en rejäl smäll tyvärr)
  • Städa rummet.
  • Bli en trevligare människa (är alltid så himla otrevlig och tyst...)
  • Sluta klaga på allt och alla
  • Sluta vara inne så mycket på Facebook (Max 1 ggr per dag)
  • Sluta gå in på människors bloggar en gång i halvtimmen som en fixerad idiot i stället för att göra det jag borde göra
  • Sluta lägga pengar på mat.
  • Spara pengar
  • Bara lägga pengar på nyckelkläderna (skor, blus, kofta, halsduk)

Hejsan

JAG heter Sara, går 2an i Natur på gymnasiet och trivs väldigt bra även om det blir lite jobbigt ibland, höhö. Jag gillar kläder och mode, fast jag tycker att det är jobbigt att shoppa för man blir så varm när man går i affärerna. Och vad är jobbigare än att prova kläder egentligen? Få saker passar som de ska, den osmickrande belysningen gör mig deppig och sen velar man mellan en hållbar ekonomi eller en utökad garderob. Jag gillar nätfönstershopping bättre. Mycket smidigare. Ibland får jag inre syner då jag ser vilka kläder jag vill ha i framtiden. Just nu är det ljus, och skir blus och en stor, fet mysig, mönstrad, grå ullkofta som jag letar efter. Jag håller er uppdaterade. Jag har fortfarande inte köpt mig en normal basgarderob trots mina 16 bast men det går stadigt framåt. Kan inte säga att jag är världens modeorakel. Klär mig ganska så enkelt i det jag tycker är snyggt. Inget överdrivet modeblogg-frenzy alltså. Jag gillar att matcha smycken med enkla kläder. Ett gäng färgglada ringar piffar upp vad som helst. Just nu har jag på mig en gammal lila stickad tröja som jag fick i femman som var för stor. Den är för stor nu också, men på ett snyggt sätt. Till det har jag svarta jeans och silverarmband. Har nyss återfunnit  silversmyckenas snygghet. Förut var det guld som gällde, men nu gillar jag faktiskt båda.

Jag gillar musik, film, böcker, kompisar, kläder och att spela tvärflöjt. Musikens kraft är typ oövervinnerlig. Kan sänka en och göra en glädjeberusad på en och samma gång. Tröstar, stöttar och framhäver känslorna till det högsta. Mina top fyra -artister är Rob Pattinson ( är inte bara snyggast på jorden och en bra skådis), Miles Benjamin Anthony Robinson ( Sjukt bra afro-amerikan/nånting som man tror är en gammalgubbe men som egentligen är i de sena 20 och antagligen är en av vår tids största och bästa någonsin), Bon Iver och Van Morrison. Så sjukt bra. Min favoritfilm är som ni kanske kan gissa Twilight. Jag gillar den bäst av alla filmer som kommit ut eftersom den är så mysig och grym och höstig. Kanske sätter på den ikväll och längtar mig bort från Linköping där jag bor med min familj för stunden. Böcker då. Av klassikerna gillar jag Jane Eyre bäst, eftersom det är typ den enda som jag läst i mitt liv och för att den faktiskt är sjukt bra. Jag har läst alla Twilightböcker minst 5 gånger var och i somras fann jag världens bästa bokserie pga en rekommendation från världens bästa Elin och Hanna. Stephanie Plumböckerna av Janet Evanovich. Jag vill ha Ranger. Så ni vet. Mina kompisar som jag inte tänker nämna just nu är världens bästa, och ni vet vilka ni är. Skulle aldrig klara mig utan er. Det är sant. Kompisar betyder faktiskt skitmycket. Tvärflöjt har jag spelat sen jag gick i femman och jag fortsätter än. Vet inte om jag är så himla bra, men det är ju kul i alla fall.

När jag var 6-9 år bodde jag i Santa Barbara i Kalifornien. Jag ville inget annat än till Sverige under min tid där, men egentligen blev det bäst så. En fantastisk upplevelse och jag skulle kunna jobba röven av mig om det innebar att jag fick komma dit och bo där resten av mitt liv. Så mycket trevligare än Sverige tycker jag nuförtiden. Dessutom har jag fått engelskabetyget gratis vilket känns riktigt nice. Har inte jobbat för det alls känns det som. Jag har varit på Disneyland två gånger, i Death Valley under en sandstorm, på Hawaii och en massa andra ställen. Efter att ha kommit till Sverige igen 2003 har jag bara besökt Norge och Finland. Har varit utanför Lillehammer och åkt skidor, varit i Lofoten på scoutläger i 6an och på bilresa genom Finland förra sommaren. I somras var vi på en liten avstickare till Abisko under vår tid i sommarstugan i Kalix och då visiterade vi även det regniga Narvik igen vilket inte var skitkul men ändå lite kul.

Tänk om någon läser detta. Egentligen bloggar jag bara för att blotta mina känslor då och då, när jag inte känner att jag har någon annan att plåga för stunden. Hoppas ni står ut.

Yours truly,
Sara

RSS 2.0