I can fuck it all upp in the most spectacular way

Hepp. Det regnar. Trevligt. Har varit i skolan idag. Hade trevlig sovmorgon. Sen psykiskt störande labb i Kemi. Sen psykiskt jobbig planering av labb+labb i Fysik. I LÖÖÖÖÖÖV LABB. NOT.
Borde typ göra matte nu. Och franska. Men jag vill inte. Jag vill ha nya kläder. Mer pengar. 20 dagar kvar tills jag får mer pengar.

hepp

Tja, idag har jag varit och allergitestat mig. Ingen reaktion på pistage eller någon annan nöt, däremot gråbo. De tror att det skett en överkorsning mellan gråbo och pistage eller nåt. Vet inte riktigt vad det innebär men jag verkar inte vara allergisk mot nån annan nöt i alla fall, så det är jag jävligt nöjd över. Stabade mig själv med en adrenalinspruta också. Gick bra.
Sen har jag vart i skolan, suttit vid samma bord som revolten vid lunchen (och svenskan vid datorerna, interesting) och sen varit hemma och segat med kemin. Borde göra matte.
Har dåligt med kläder, men det finns inget snyggt till överkomligt pris. Kan vara lite positivt eftersom jag inte har några pengar att spendera

1 illamående, 1 gräl och 1 skål med yoghurt, cornflakes och russin senare

Gurra har inte katte-frilla längre. Han kom hem och skrämde livet ur mig. Trodde jag skulle spy. Det värsta jag vet är när man har snagg och typ en lång hängande slinga/fläta i nacken. Gurra kom dock hem med 3 spret rakt upp ur huvudet istället. FAN vad synd. Hans katte-frilla var tydligen uppskattad ändå. Trodde jag skulle spy när han rusade  in i rummet.

juste

Fixade Katte-frilla på Gurra igår. Haha. De hade köpt en klippapparat till honom i födelsedagspresent så då ville han ha katte-frilla några dagar innan han snaggade av allt. Fick äran att fixa den. Han ser numera ut som Säkert!

your money is no good here

Aaa. Äntligen är fysikprovet gjort. Om det gick bra eller inte vet jag inte. Känns ganska random. Åkte hem med buss. Satte mig framför datorn. Ska strax äta mellis och sen skall jag göra matte. Har ju prov om 1 1/2 vecka. Känns inte så himla bra inför det. Men det löser nog sig tror jag.
Lugnare denna vecka som tur är! Imorgon har jag dock Engelskaskrivning och jag vet inte vad jag ska skriva om.

nej

Alltså, när modellbloggens förhållande är över vet jag inte vad jag ska tro på. Inget mer om denna dag, bara skönt att helvetesveckan är över. Dock; fysikprov på måndag. pepp som fän. Försöker få ihop lite sommarjobbskit också. Antingen kommunjobb, annat jobb eller i frankrike om jag skulle få not mot förmodan..

loving you is cherry pie

Sitter här och idkar verklighetsflykt. Slutade tidigt, gick på stan och förbrukade del av mitt presentkort på åhlens, för att köpa ny deo.. igen. Hoppas denna funkar. Känns fräscht att skriva om det här. Förövrigt letade jag kläder, men kläder på galgar är så oinspirerande. Så jag köpte inget. Det enda man kan köpa nuförtiden är underkläder och sånt man inte riktigt bryr sig om såsom typ pyjamas och sportkläder och vanligt smink..

la vita è bella

Tja. Är glad idag. Trots att jag gjorde ett kemiprov idag. Trots att jag har ett psykologiprov och en svenskaredovisning imorn, ett franskaprov på fredag och ett fysikprov på måndag. Lever jag bäst under press?
Skitsamma, det är varmt ute.

nike

Tja. Har varit jäkligt produktiv idag. Gjort läxor, bakat citronmuffins och anordnat en biokväll med vännerna, ska se Black Swan ikväll! Niiice, var typ 30 år sen jag såg på bio. Kommer inte ihåg vilken jag såg senast, kan ha varit Inception i september.....
Nu ska jag dock ut på promenad med musik i öronen, det är strålande väder och jag har nya hösnäckor från wesc så äntligen kan jag lyssna på musik! :D

if you try it once you will die.

Blablabla jag är på dåligt humör. Vaknade 0600 imorse trots att jag hade möjlighet till en underbar sovmorgon. Det är någon i familjen som alltid går upp och väcker mig vid den tiden, oftast pappa. Jaja. Låg och läste uit Mr Pip ett tag, gick upp och åt frukost och lite sånt. Efter ett tag upptäckte jag världen därute med ett 1 dm tjockt snötäcke. Glad tjej? Nej, utbrister "jävla åsnearsle" och blir sur. Sen när jag pallrar iväg mig till bussen kommer den inte och så blir jag nästan sen och måste gå i snöarslehelvetet till skolan från en busshållsplats längre bort än vanligt. Gr8.
Sen urtrist matte, halvtaskig mat och en snabb psykologilektion. Kommer hem med fötterna dyblöta av slask och sätter mig här framför datorn och läser på om lite nötallergi. Tydligen är inte pistasch en nöt utan ett frö. Hoppas att jag kan äta andra nötter alltså, för jag känner en jävlarns craving efter macarons. Tänk att aldrig mer kunna äta det? Eller ballerinakex? Eller kransekager? Eller jordnötssmör? Eller nutella? Eller marabouchoklad med spår av nötter i? Fo helvede, nej då är jag hellre allergisk mot frön. Men vi får väl se hur det blir med det sen när allergitestet görs om 1,5 veckor.
FÅR PENGAR PÅ SÖNDAG OCH ÄR SÅ JÄVLA GLAD FÖR DET EFTERSOM JAG INTE SPENDERAT ETT ÖRE PÅ MITT KORT ÄN SÅ LÄNGE. GOOD JOB!

besserwisser?

Alltså, just nu vill jag så mycket. Jag vill vara riktigt jävla vältränad (joggade i en halvtimme igår, wupwup men nu är jag stel som fän i höftlederna). Jag vill kunna helt flytande franska. Jag vill bo i Italien i typ tre månader. Jag vill ha pengar. Jag vill/vill inte ha en viss människa. Jag vill se Black Swan. Jag vill inte vara allergisk mot nötter. Jag vill inte bli förkyld. Jag vill ha en trevlig sommar i utlandet. Jag vill inte gå på fest imorgon bara för att Ebba utövar grupptryck och jag vill inte inte inte ha tre stora prov nästa vecka. Jag vill inte dö och jag vill inte ha mardrömmar om nötallergi. Jag vill ha perfekt hy. Jag vill vara snyggast på skolan. Jag vill fatta matten. Jag vill inte känna mig awkward på franskan och jag vill vara utmärkt på svenskaredovisningen nästa onsdag.

Och jag vill inte inte inte leva under nästa vecka.. 


Jag vill vara en uppsalatjej

Och du passar jävligt bra i duvblårandigt..

nothing is new forever

shit gets old

Happ. Igår träffade jag Ebbas fransyska, vi gick på ett gympapass på Friskis. Haha. Kul. Och idag har jag haft Italiano, Fysik och Svenska. Känns som att allt är under kontroll trots allt. Fick skjuta på redovisningen fast det var mer än OK för Bennie. Dock ser jag inte fram emot nästa vecka med 4 major grejer. Gay. Hejdå. Var hos tandläkaren idag. Gick bra. Köpte ansiktsskrubb och tuggummi på apoteket sen. Dee bra, min skrubb har varit slut i flera veckor och min hy har inte varit sig själv.. Särskilt inte idag med helt otippade röda märken när jag vaknade.. weiird.
Känns som en ovanligt normal dag. Trevligt.

i can see you burning with desire for a kiss

Amen. Fan vad jag älskar helg! Igår gjorde jag inte en endaste läxa, fastän jag borde ha gjort det. Kollade på Melodifestivalen och Pineappleexpress med en massa chips typ. Somnade för sent men gick ändå upp kl halv åtta efter typ 7 h sömn. La mig i soffan igen för att se Desperatehousewives E23SE3 typ. Najs... Vädret ute suger, den gråaste dagen på året tror jag. Tänkte köra lite bil sen om pappa vill. Tror att den här söndagen slår förra söndagen (allergichock) med hästlängder. Även om den består av plugg.

saegleopur

Alltså. Den här veckan har varit så förbaskat jobbig. Det här med allergin, stressen att hantera skolan och allt annat får mig bara att vilja gräva ner mig i jorden och inte komma upp igen. Är. Så. Förbaskat. Trött. På. Allt. Vill. Bara. Till. Värme. Sol. Italien. Äta. Pizza. Och. Inte. Bry. Mig.
Men jag måste. Har svenskredovisning på måndag som jag inte ens börjat på. Vad fan e det för beteende? Kul är det INTE. Och ett kemiprov. Och ett psykologiprov. Och ett franskaprov. Jippikiyaymothafocka.

i get so tired of the anger running through my head

Alltså. Idag gav jag upp.. Sa att jag inte ville prata om Revolten mer. Att det fick vara slut på fixerandet och skitsnacket för ärligt talat så har jag slutat att bli förvånad. Och så dyker han upp på gymmet. Liksom Erik. Och jag hälsade inte. Smart tjej. Hej jag heter Sara och jag hälsar inte på folk.
Rubbad. Jaja. Skolan är inte heller kul.
Vaknade inatt och grät för att jag drömde att jag inte tålde jordnötter. Och det vet jag ju inte om jag gör för jag har inte gjort nåt jävla test. Men om det är några andra nötter än pistage så blir jag fan sur på pappa för det var han som köpte dem. Nötallergi är fanemej ett handikapp för jag måste gå omkring med en spruta i väskan vart jag än går.

danced to all your fucking soul.

HERREGUD vad svag och seg jag känner mig. Vaknade flera gånger i natt och trodde jag hade en allergichock.. Inbillade mig att det kliade i munnen och över hela kroppen. Tror dock att det var törsten som lurade mig. JAG HATAR ATT VARA ALLERGISK. Drömde att jag var i Hafjell också...
Natten innan denna drömde jag att jag var en häst, att jag hade en hästmake och att vi bodde på landsbygden och att vi sprang in till en liten by för att köpa choklad utan spår av nötter i. Sen kom en hästvåldtäktsman. Jobbigt värre.
Har en förbaskad kemi-labrapport att skriva. Skulle helst vilja hoppa av kemi B.. Känns som att jag halkat efter ett tag. Skulle vilja skita lite mer i mina betyg. Fast då blir jag väl bara besviken på mig själv.
Juste, har studiedag idag.. Så det är därför jag är hemma.

Ännu ett sånt där jävla allergibarn...i Sverige såklart

ALLTSÅ, igår när jag änligen fick prata med min kära Ebba för första gången på typ 2-3 veckor sker det otänkbara. Efter en halvtimme börjar ögonen klia jävligt skumt och sen känner jag hur de svullnar. Springer nerför cykelbanan och försöker komma hem, för visst hade jag kommit på att jag ätit pistaschnötter som kliade i halsen när jag åt dem.. Ringer samtidigt mamma som dampar loss och kör uppför cykelbanan för att komma fram så snabbt som möjligt. Hela huden på kroppen börjar klia och jag får vissa andningssvårigheter. När vi närmar oss akuten börjar jag se jävligt skumt, typ som en heltäckande solfläck. När jag sen reser mig upp känner jag mig yr och försöker grabba tag i mamma. 3 m in på akuten svimmar jag och faller ihop. En sek senare ligger jag grisskär över hela kroppen på en brits och får dropp, en jävla massa adrenalin som gav mig världens darrningar... Sov över i natt och nu är allt som vanligt men tills dess att jag fått en diagnos får jag inte äta några nötter... :'( jag som älskar dem! Hmm. Jag som alltid trott att jag är en stark och motståndskraftig tjej har nu blivit ett allergibarn.. Allergibarn som jag tidigare uppfattat som osjälvständiga och känsliga. Ångrar mig lite, det kan hända alla. Men jag är ändå lite besviken på att jag råkade ut för det. Just jag. Varför ingen annan i familjen? Det är bara jag som har allergier; pollen och (inte helt bekräftat dock) pistaschnötter..
Nu får jag hoppas på att jag tål de andra nötterna, annars blir jag fan sur.

soft shock

GAY, underbart väder ute med plusgrader och sol och...smältande snö! Har varit ute och skojat med Ylva en stund och innan det städat rummet, hittade väskor som jag glömt bort att jag hade. Amazing, tror jag har fokuserat lite för mycket på något(någon) annat på sistone. Borde slutea med det, det förstör mitt liv. Hopp.
Igår var en jädra jobbig dag... Inget direkt hemskt som hände men fick inget vatten på kvarnen eller hur man nu ska beskriva det. Allt gick emot mig typ. Ebba hade klackar så hon såg mig inte, otroligt knäckande.. och sen att mitt linne halkade ner hela tiden och att jag glömde ipoden. På friskis var alla löpmaskiner upptagna, fick damp och bokade in mig på ett 70 min medelpass.. gay som vanligt. Ni vet, i början när man börjar asgarva av gayheten i det hela, överaktiva studenter, medelålders småfeta damer och gubbar med lite för mycket hull samt typ 3 unga gymnasietjejer.. Och sen efter typ en 40 min plåga börjar köra järnet och skiter i vad andra tycker.. Ja det kan ju vara lite kul det där. Hursom blev jag satans trött och åkte hem, åt mat och Ben&Jerrys framför teven. Och somnade i soffan. Var ett tag sen jag var uppe till typ kl 23 otroligt nog.. Hela sportlovet var jag uppe till senast kl 22  och då var jag så OTROLIGT dödstrött. I alla fall, bra slut på tråkig dag igår. Nice. Borde sätta igång med psykologin/kemin snart.

dream of a new era

Très chic!
Vet inte vad jag tycker om New Age-grejen men jag vet att jag vill ha dessa kring halsen! OOOH UNDERBART FINA!

Fo heivede

Såg på http://denflygtige.blogspot.com/ att dessa kläder lanseras av H&M i mars! Gillar speciellt shortsen och tightsen, inte så mycket toppen kanske.

Har varit jäkligt flummig idag, kan bero på att jag somnade halv nio igårkväll.. För mycket sömn är nog inte bra för mig, fast det är ju riktigt skönt...... Maria försökte matcha ihop mig med sina kompisar utan smärre framgång.. Sen åkte jag hem i en fullproppad buss och spontanklippte mig. NAJS! Har behövt göra det i få se... 6 månader? Fick i alla fall väldigt många komplimanger från frissan om mycket fint hår. =) Kan nog vara Bedhead-produkterna jag använder..
OBS!!!! Min ena hörlur gick sönder idag, dags att köpa nya med god anledning alltså.. Vill ha med tygsladd men kan vara svårt att hitta snygga och prisvärda samt bra sådana... GAY
OBS!! MINA HUDVÅRDSPRODUKTER FRÅN YVES ROCHER KOM IDAG! ÄNTLIGEN!

blow it up

Tja, idag har det varit skola för min del. Känner mig som ett riktigt drönarbi men som tur är har vi knappt några läxor, förutom att komma ikapp då.. hööhö. Idag har det varit en jävla massa snack om Revolten (som revoltat ordentligt på sistone) och Hips Don't Lie. Hejdå- obs känner för att köpa något dyrt- Min nya teori är denna; att om det är dyrt använder jag det mer.. På tal om konsumtion, köpte hudvårdsprodukter på Yves Rocher igår, min öken i fejset är alltså borta när grejset kommer med posten, najs va.

RSS 2.0