cherokee people


ÅÅÅÅH vilken fiiiiin väska. Synd bara att denna goding från Topshop kostar typ 1000 spänn, dvs 1000 kr mer än vad jag har råd med. Hade mycket gärna kunnat tänka mig en likadan fast i tyg för en hundring. Kanske går att sy en egen?

fuckin whore

HATAR inte ni när han tar ens favvolåtar eller? Jag hatar det i alla fall. Nu tog han Skinny Love. Med Bon Iver. Sluta!

jag kommer du och jag nu

AMEN GAY att jag är sjuk idag med. Hade faktiskt tänkt göra fysikprovet imorse, men det gick tydligen inte. Det här blir typ första gången jag gör omprov om det nu blir ett sådant.

GAY

Ah såg nyss Karate Kid och blev så deppig.. Fysiken spelar ingen roll längre. Kung Fu is tha shit. Nae men känner mig helt dåsig.

I don't know where I can buy a heart

HOOOOOOMO... Är fortfarande sjuk, halvfebrig blbaalbblalbla. Otroligt tråkigt. Lever på blåbär just nu, i yoghurtsmoothies såklart. Gött ere. Synd att man ska halka efter så satans mycket med träningen när man är sjuk.
Vet inte vad jag ska köpa med mitt presentkort på Åhlens. Antingen köper jag diverse skönhetsprodukter eller så köper jag en Desperate Housewives säsong tre-box. Fast det skulle kunna funka med både och. GAAAAAY.

tickle me green i'm too naive

muffled out, pushed back down, pushed back to the leafy ground.

Amen gaaaay att jag ska vara så satans sjuk då. Inatt drömde jag att det var revolution i Italien, att jag var en dement pensionär gjord av endast ben och torkad frukt, och att jag dog. Hade feber, vaknade, spydde.. Den här dagen sugeeer. Var ute på promenad med Ebba nyss. Den här dagen suger. Ska återgå till mitt svartvinbärssaftdrickande nu och vara lame.

gray

Svarade jag vet inte på första oförberedda frågan på franskan idag, fick tårar i ögonen. Därefter motbevisade jag alla misstankar om mitt icke innehavande av intelligens. Sen håltimme, naaaaaaaaaaajs. Sen fick jag veta mitt matteprovsresultat! MVG PÅ NATIONELLA! ÄR MAN BÄST ELLER VAD?!
Sen låååång lunch, en psykologilektion som snabbt gick förbi och sedan ett prick 30 min jättelätt italienskaprov. Åkte hem, skottade uppfarten och fick ett smaskigt presentkort på Åhlens av mamma bara för att jag är så braaaaaaaaaaaaaaaa....... jippi,, ska köpa hudvård och lite annat tror jag.
Gay, nu ere fredagsmys och jag är så avslappnad och inte stressad som möjligt.

i'm gonna make you love me

MEN GAY VAD KUL ATT JAG FICK MVG PÅ MIN ENGELSKAUPPSATS TROTS ATT JAG TRODDE JAG VAR HELT FEL UTE MED DEN. SHIEEET VAD GLAD. MVG PÅ ALLA KRITERIER OCKSÅ, JAG ÄR NOG LITE INTELLIGENT ÄNDÅ.
HADE FÖRÖVRIGT SVENSKAPROV IDAG OCH TJA, VET INTE HUR DET GICK MEN OK KANSKE.

my feet were made of lead

MEN gay vad utvecklingssamtal ska vara tråkigt. Blablalbla du är duktig, blalalala du har vg+/mvg.. blalalalal nåt mer du vill säga? blalblalvlalb. Köpte foundation idag i alla fall. Imorgon är det ett inte så efterlängtat svenskaprov. Men jag ska fixa det! Promise.
obs. provade chinos som fick min rumpa att se enorm ut. obs, gör inte det igen.

freddy


Ååh, har studiedag. Mucho trevligt. Vaknade sju, så har suttit och letat efter bra sminkprodukter hela morgonen.. Min elf-beställning har jag inte gjort ännu, men jag planerar att göra det. Dock tänker jag inte köpa några foundationprodukter eller nåt över nätet. Känns lite som en risk med tanke på nyanserna. Men en primer, eyeliner och lite borstar blir det allt.

Sen ska jag in till stan och leta fuktmask.. ehuru jag inte har råd.. Fast lite kan jag ju offra. MÅSTE ÅTERFUKTA. Min hy är en öken, den är så torr att jag måste gå osminkad för att inte se ut som värsta puckot. Visst är det skönt men ibland vill man ju täcka lite röda kinder och så.

go home it's over

GAAAAAAAAAAY-HAAAAAAY
Homo-dag idag. Började med italienska, simpelt och långtråkigt.. Efter det mötte jag upp mis amicas och det var ju såklart kul! Wiho, fast Elin var ju sjuk :(. Gay. Sen fysik, gjorde faktiskt 2 uppgifter, mot förväntan. Sen sådär-god lunch. Sen tråkig svenskalektion sen till gymmet sen hem. Sprang/gick faktiskt 2.5 km idag. Så det var ju kul, ska verkligen bättra på kondisen nu. Så jag inte suger på att jogga i sommar. Mhmmh..
ÅT skumtomtar idag när jag läste svenskahäftet.. Känns inte bra, men jag vet varför jag var så jäklarns sugen. För att jag inte ätit mellanmål, vilket gör att mitt blodsocker sjunker som en sate.
Yes, imorgon är det studiedag!

tell my love

Gay, tråkigaste söndagen på länge. Känner ingen inspiration alls till någonting. Kollar på supersize vs superskinny och äcklas. BMi på 61 känns inte kul syy hs.


FYSIK ÄR MITT FAVORITÄMNE.

pray for the people inside your head for they won't be there when you're dead

Men gay på er! (gay=hej)
Här spöööööregnar det, jag har på mig äckliga mjukisar och min pyjamaströja. Är det något som är jävligt trist så är det fysik B, har läst igenom ett helt kapitel och fattar null..

just borrowed your boots

Tja,
hade sovmorgon till elva idag. Nice- sen började fysiken. Inte lika najs. Sen en överhypad tacobuffé till lunch. Inte alls som hemma. Absolut för rinnigt också. Och salt. Hm.. salt. salt. Sen fysik igen (tråkig labb).. Sen kemi. Dubbelflum på den. Designade Elins penna också, nu är den superblommig och fin.
Sen gick jag på stan hittade fanimig ingenting och sen åkte jag hem.
Nastygal
Juste, bakade muffins. De ser ut som vulkaner. Vet inte vad som gick fel.. Ska bjuda snygg-Simon på dem imorn på italienskan. Om han inte är glutenallergiker vill säga.

gay eller vad

Tjenare blöggen. Igår hade jag en riktig powerdag om jag får säga det själv. Började med ett 4 timmars matteprov, fortsatte med lunch och franskaredovisning. Därefter rusade jag in till gymmet och tränade i en timme. Sprang sen till bussen hem, hoppade av och sprang hem från busshållsplatsen. Tog en vadå, fem minuters dusch (snabbaste jag tagit i mitt liv) och fönade håret och stack tillbaka till bussen för att åka in till stan och träffa klassen på Butterfly. Helt otroligt att jag redan gått halva gymnasiet. Ska jag vara ärlig så är det faktiskt inte skitjobbigt.
Sen såg vi Easy A. Så. Jävla. Bra. Jag vill sååå ha Olive's riktigt stora ordförråd. Shit asså..

RSS 2.0